FIFA 18 (Xbox One)

FIFA 18
Lähetä ystävälle

-41%

€ 34.95
Ovh. € 59.95
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  2-5 arkipäivää

Postimaksu: € 2.95

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
FUT-pointsit 5% alennuksella

FIFA 17 – Hanki FUT Pointseja saman tien!

Olethan huomannut että tarjoamme FUT pointseja FIFA 17:lle Playstation 4:lle sekä Xbox Onelle? Nämä tuotteet ovat digitaalisia joka tarkoittaa että saat tuoteavaimen Omien sivujesi kautta heti tilauksen tehtyäsi. Maksimoi FIFA 17 kokemuksesi ja luo unelmajoukkueesi jo tänään!

Frostbiten pyörittämä

Oikean maailman toiminnalle, uusille futismaailmoille ja hahmoille uskollinen peli paranee entisestää Frostbite-pelimoottorin hämärtäessä rajaa oikean ja virtuaalimaailman välillä. Elokuvastudiotyylisiä kehittyneitä varjo- ja valotekniikoita hyödynnetään hahmojen mallinnuksessa ja pelikentän luomisessa. FIFA 18 tarjoaa kaikkien aikojen autenttisimman ja silmiä hivelevämmän futissimulaation.

 

Pelaajen ohjaus

Real Player Motion Technology: Täysin uusi, peliä muuttava animaatiojärjestelmä tarjoaa pelisarjan koko historian parhaiten reagoivimman ja jouhevimman pelikokemuksen. Uusi liikkeenmallinnusjärjestelmä ja kuva-kuvalta tehdyt animaatiosiirtymät saavat pelin näyttämään aivan oikean maailman kaltaiselta. Real Player Motion Tech sulavoittaa jokaisen kentällä olevan pelaajan liikkeitä, vieden autenttisuuden aivan uudelle tasolle. 

Pelaajien persoonallisuudet: Kuusi uutta hahmotyyppiä ja uusi pelaajien määritysteknologia antavat jokaiselle pelaajalle oman erityisen identiteetin. Nyt voit nähdä ensimmäistä kertaa oikean maailman liikkumisen, koon ja muut attribuutit pelaajilla, jolloin he tuntuvat aivan esikuvansa kaltaisilta. Ronaldon sprintit, Sterlingin uniikit käännökset ja Robbenin omalaatuiset käsiliikkeet ovat kaikki täysin tunnistettavia FIFA 18 -pelissä. 

Harhautusten hallintaa: FIFA 18 -pelissä voit kohdata puolustajat itsevarmana tietäen että parhaat pelaajat voivat vaihtaa suuntaa hetkessä. Uudet harhautusmekaniikat mahdollistavat entistä luovempia ratkaisuja 1vs1 tilanteessa. Tee tarkempia kosketuksia, tiukempia käännöksiä ja räjähdä toimintaan entistäkin dynaamisemmin.

Reagoivuus: Luovat pallonhallintataidot, kosketukset ja uudistunut harhautusmekaniikka antaa pelaajille täysin uusia mahdollisuuksia rakentaa hyökkäyksiä tiukoissa tilanteissa. Vaihda suuntaa helposti ja tunne pelaajasi nopea reagointi harhauttaessasi puolustajia.

Räjähtävyys: Autenttiset ja dynaamiset vauhtipohjaiset animaatiot mahdollistavat räjähtävämmät mutta silti hallitut kosketukset myös täydellä vauhdilla juostessa.

Joukkueen tyylit ja sijoittuminen

Uusi Player Positioning: Liikkuminen on entistä vapaampaa ja joukkuetoverisi voivat siirtyä kentällä ja reagoida entistä paremmin, kiriä eteen koordinoiduissa juoksuissa, tai siirtyä sopivaan paikkaan tukeakseen hyökkäyksiä. Uudistunut pelaajien liikkuminen antaa mahdollisuuden entistäkin tasapainoisempaan levittäytymiseen pelikentällä tarjoten enemmän mahdollisuuksia ja tilaa lukea peliä. 

Joukkueen tyylit: Oikeasta maailmasta napatut eri joukkueiden autenttiset pelaamistyylit ovat nyt mukana FIFA 18 -pelissä. Tunnistat varmasti eri joukkueiden persoonalliset tyylit niin puolustuksessa kuin hyökkäyksissä.

Dynaamiset pikavaihdot: Täysin uusi tilanteeseen pohjautuva vaihto mahdollistaa muutosten tekemisen helposti matsia keskeyttämättä. Tulee sinun sitten hyödyntää joku tilanne tai vastata maalin jälkeiseen tilanteeseen, voit tehdä vaihdon käymättä pelin valikossa.

Mukaansa tempaava ilmapiiri

Alueelliset ilmapiirit: Autenttiset auringon liikkeet, elokuvatyyliset valon ja varjon muutokset, La Ligan ja MLS:n erityiset esitystekniikat, stadion- ja joukkuekohtaiset bannerit, mukautuva selostus ja kentän laadun muutokset herättävät FIFA 18 -pelikokemuksen henkiin aivan uudella tavalla.

Dynaaminen yleisö: Täysin uusi yksilöllinen yleisön reagointi ja laajennettu aluekohtainen kannustus saa sinut tuntemaan tukijoukkojen energiat aivan uudella tavalla. Kuule autenttisten kannustushuutojen kovenevan hyökkäysten edetessä, tunne yleisön innostus maalin yhteydessä ja toteuta juhlistus jopa yleisön kanssa yhdessä.

Dramaattiset hetket

Ällistyttävät maalit: Uusi liike- ja viimeistelyanimaatio tarjoaa entistäkin jouhevamman maalinteon mahdollistaen myös entistäkin dramaattisemmat viimeistelyt. Pelaajien persoonallisuudet takaavat, että pelin sankarit nauttivat suurista hetkistään omalla tyylillään. 

Uusi ylitysten hallinta: Täysin uudet ylitykset tarjoavat pelaajille monia mahdollisuuksia pallon maaliin saattamiseen, luoden dynaamisia hyökkäysmahdollisuuksia. 

THE JOURNEY: HUNTER RETURNS

Alex Hunter tekee paluun globaalilla matkallaan tuoden mukanaan tähtiä täynnä olevan hahmocastin. Mukana muun muassa Ronaldo ja muita eurooppalaisia futisstaroja. Alex Hunter on kerännyt mainetta maailman johtavissa joukkueissa ensimmäisen hengästyttävän Valioliigakautensa jälkeen. Ja nyt hän on valmis tutkimaan kaikkia uusia mahdollisuuksia, joita peli tarjoaa. Hän on valmis ottamaan seuraavat askeleet, hänen tulevaisuutensa on kirkas ja koko maailma puhuu Hunterista… mutta elämä futismaailmassa ei aina ole reilua.

Kierrä futismaailmaa: Alex Hunter kokee erilaisia futismaailmoja aidosti globaalilla tasolla aina Brasiliassa vietetystä kesästä Los Angelesin kaudenaluskiertueeseen.

Enemmän pelattavaa: Lyhyen aikavälin tähtäimet tuovat Alex Hunterille enemmän pelattavaa hänen navigoidessaan läpi toisen pelikauden. 

Tähtiä pursuava casti: Cristiano Ronaldo johtaa castia ja uudet monipuoliset hahmot tuovat jatkotarinaan aivan uutta twistiä.

Päätöksillä on seurauksia: Pelaajat joutuvat tekemään entistäkin suurempia ja vaikeampia päätöksiä, jotka kaikki vaikuttavat tarinan kulkuun. Muovaa The Journey tarinaa persoonallisella tavalla tekemällä päätöksiä, jotka kaikki vaikuttavat Alex Hunterin uraan ja ihmissuhteisiin niin pelikentällä kuin sen ulkopuolella. 

Sinun Alex Hunterisi: Personoi Alex Hunterisi ulkonäköä valitsemalla hänen hiustyylinsä, tatuointinsa, vaatetuksensa jne. Voit jopa valita Alexin ykkösjalan, jotta hän vastaa pelitapaasi. 

Paikallinen moninpeli: Pelaa The Journey läpi tiiminä paikallisena moninpelinä ja koe pelikentän toiminta yhdessä ystäviesi kanssa.

Uusia pelattavia hahmoja: Pelaajilla on nyt mahdollisuus kokea lyhyitä, yksittäisiä tarinoita uusilla pelattavilla hahmoilla, joita Alex tapaa The Journey tarinan aikana. 

FIFA ULTIMATE TEAM

FIFA ULTIMATE TEAM ICONS: Parhaista parhaat saapuvat FIFA 18 -peliin. Pelaa ikonisilla futislegendoilla, kuten Ronaldo Nazário. Saatavilla PlayStation 4, Xbox One ja PC -alustoille.

Enemmän ICONS ja FUT -ominaisuuksia julkistetaan läpi kesän 2017.

PELITILAT

Lisätietoa muista pelitiloista, kuten Pro Clubs, FIFA Ultimate Team ja uramoodi tulee pian. 

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Kategoria: Urheilu Expansion pack: Ei
Julkaisu: 29-09-2017 Arvioitu toimitusaika: 2-5 arkipäivää
Tuotenumero: 3040533158 Valmistaja:
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Oheistuotteet

-

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.
Lue täydet vakuutusehdot

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 15 € /kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
  • 10 € /kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
  • 6 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »