Final Fantasy XV (Playstation 4)

Final Fantasy XV
Lähetä ystävälle
€ 37.95 Väliaikaisesti loppu

Tuotteen myy CDON.COM

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

Valmistaudu, olet pian mahtavan fantasiaseikkailun keskipisteessä. Astu FINAL FANTASY XV:n maailmaan ja käy löytöretkelläsi eeppisiä, toiminnantäyteisiä taisteluita. Olet Noctis, Lucisin kuningaskunnan kruununprinssi, ja tehtävänäsi on vapauttaa kotimaasi keisarillisen armeijan kynsistä.

Tartut rattiin ja koet lähimpien ystäviesi kanssa matkan vailla vertaa. Matkaat läpi Eoksen henkeäsalpaavan maailman ja tapaat elämää suurempia petoja ja armottomia vihollisia. Opit käyttämään aseita ja hallitsemaan taikuuden kanavoidessasi esi-isiesi voimia, joiden avulla voit siirtyä vaivatta läpi ilman jännittävissä taisteluissa.

Tuoreet tulokkaat ja pitkäaikaiset fanit, täyttäkää kohtalonne ja kokekaa täysin uudenlaista fantasiaa.

Astu toiminnantäyteisiin taisteluihin: Muokkaa asevalikoimaasi ja käytä jokaista ainutlaatuista hahmoa jännittävän reaaliaikaisessa taistelujärjestelmässä, joka on sekä käyttäjäystävällinen että syvällinen. Siirry ympäri taistelukenttää tehden taktisia iskuja sekä erikoisliikkeitä ja loitsi entistä voimakkaampia taikoja ryhmäsi kokemuksen kasvaessa.

Lähde matkalle vailla rajoja: Tartu rattiin ja aja parhaimpien ystäviesi kanssa pääkaupungista kärrypoluille tai matkaa jalan tutustuaksesi valtaviin maisemiin täynnä villieläimiä, vaarallisia luolia ja seikkailuista kuhisevia kaupunkeja.

Löydä murtumattomia siteitä: Tunne, kuinka Noctisin ja hänen ystäviensä siteet vahvistuvat heidän lähentyessä toisiaan. Kotimaan vapauttaminen vaatii voimaa ja rohkeutta, mutta ennen kaikkea se vaatii yhteenkuuluvuutta. Suorita taistelussa voimakkaita yhteisliikkeitä ja ihastele Noctisin ja hänen ystäviensä yhteistyötä.

Prinssi Noctis on ystäviensä kanssa matkalla avioitumaan morsiamensa Lunan kanssa, kun hän kuulee uutisraportin, jonka mukaan hänen kotimaansa on vallattu rauhansopimuksen varjolla – ja hänen rakkaansa sekä hänen isänsä, kuningas Regis, on tapettu vihollisen toimesta.

Pystyäkseen paljastamaan totuuden ja vapauttamaan kotimaansa Noctisin ja hänen uskollisten kumppaneiden täytyy selviytyä erilaisista haasteissa vaikuttavan avoimessa maailmassa, joka on täynnä elämää suurempia olentoja, uskomattomia ihmeitä, erilaisia kulttuureja ja vaarallisia vihollisia.

Noctis: Noctis on Lucisin kruununprinssi, jonka koettelemukset alkavat, kun hän matkaa pääkaupungista avioitumaan lady Lunafreya Nox Fleuretin kanssa. Hänellä on taistelussa käytössään henkiase, jonka pystyvät loitsimaan vain hänen kuninkaallisen sukunsa jäsenet.

Gladiolus: Amicitian perhe on pitkään palvellut Lucisin kuninkaiden ja heidän perheensä suojana, ja Gladiolus on tämän perheen vanhin poika. Hänen ja Noctisin suhde on vahvempi kuin pelkkä henkivartijan ja hänen herransa välinen side. Gladiolus on suunnattomien voimiensa kanssa alati valmis suojelemaan kumppaneitaan vaaroilta.

Ignis: Ignis kasvatettiin prinssi Noctisin rinnalla kruununprinssin neuvonantajaksi. Kattava koulutus tarjosi hänelle roolinsa vaatimaa neuvokkuutta ja malttia, ja hänen taktiset kykynsä osoittautuvat korvaamattomiksi prinssin matkan aikana.

Prompto: Prompto on ollut Noctisin läheinen ystävä aina teini-iästä saakka. Tämä nuori rahvassyntyinen mies löytää itsensä heikoilta jäiltä, kun tragedia kohtaa Lucisin. Hän pyrkii siitä huolimatta ottamaan harteilleen ylimääräistä painolastia ja keventämään kumppaneidensa taakkaa sekä mielialaa.

Luna: Luna ja Noct jakoivat lapsuudessaan monta ikimuistoista hetkeä, mutta nuo viattomat päivät päättyivät äkillisesti, kun imperiumi valtasi Lunan kotimaan, Tenebraen. Hänestä tuli vastoinkäymisten kautta historian nuorin oraakkeli. Läpi maailman rakastettu ja kunnioitettu Luna matkaa nyt etsiessään jumalia, jotka auttaisivat Noctia hänen matkoillaan.

Regis: Lucisin kuningaskunnan hallitseva monarkki Regis kasvatti yksin poikansa, prinssi Noctisia. Hän piti vuosien ajan pystyssä Wall-taikamuuria, joka ympäröi pääkaupunkia ja suojeli sitä hyökkäyksiltä Tragedia kohtasi häntä kuitenkin Niflheimin kanssa tehtävän rauhansopimuksen allekirjoittamistilaisuudessa, jossa hänet raporttien mukaan tapettiin.
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Kategoria: Roolipelit Expansion pack: Ei
Julkaisu: 29-11-2016 Arvioitu toimitusaika: Väliaikaisesti loppu
Tuotenumero: 3023882412 Valmistaja:
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 7 Keskiarvosana: 3,4
43%
14%
14%
0%
29%

Hyödyllisin myönteinen arvio

Miro

Peli on varmaa ihan helvetin hyvä, jos se vaan ois ennakkovaraajalle tullu ajallaan, eikä monta päivää myöhässä

Vs.

Hyödyllisin kielteinen arvio

Juha-Matti

Olisihan se kiva että tuota joka on tilattu ennakkoon tulisi edes saatana perille mutta ei.... Tämä käy joka kerta kun tilaa jotain ennakkooon. Tuote ei siis vieläkään ole saapunut.. Tässä odotellessa kun muut ovat tiistaista asti pelailleet.

Pelimekaniikka on mielenkiintoinen, hauska ja vauhdikas. Taisteluja tule pelattua ihan omaksi iloksi eikä vain pakosta. Maisemat ovat kauniita ja dungeonit ovat keskimäärin hauskaa tutkittavaa. Isojen hirviöiden metsästäminen on mielestäni pelin oikea suola. Harmillisesti niitä pääsee todenteolla hakkaamaan vasta end-gamessa.

Juonessa sen sijaan pelissä on aika paljon puutteita. Peli tuntuu keskeneräiseltä, kun tiettyjä juonen osia jätetään selittämättä ja näyttämättä. Tätä ongelmaa tullaan paikkaamaan dlc:illä. Ne kuitenkin maksavat erikseen, joten jos et välttämättä halua pelata peliä juuri nyt, niin odottaisin vuoden tai kaksi jolloin pelin voi ostaa kaikkine lisäosineen.

5/5 tykkäsin, ihmettelen ku moni haukkuu mut ei pelis mitää vikaa oo.

Vuoden paras peli. Peli olisi voinut tulla ajallaan, nyt ostin toisen ja annoin lahjaksi tämän

JOO O ei näy peliä, helvetin hienoo tilata ennakkoon ja luulla et peli olis järkevässä ajassa tullut mut ei niin ei. Olis vaan tarvinnu tukea lähikauppoja ja hakea sieltä!

Olisihan se kiva että tuota joka on tilattu ennakkoon tulisi edes saatana perille mutta ei.... Tämä käy joka kerta kun tilaa jotain ennakkooon. Tuote ei siis vieläkään ole saapunut.. Tässä odotellessa kun muut ovat tiistaista asti pelailleet.

Varmaan iha hyvä peli jos se ny joku kaunis päivä vaan tulis ennakkovarasin sen viime joulukuussa eikä vieläkään ole tullu :(

Peli on varmaa ihan helvetin hyvä, jos se vaan ois ennakkovaraajalle tullu ajallaan, eikä monta päivää myöhässä

-

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.
Lue täydet vakuutusehdot

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 15 € /kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
  • 10 € /kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
  • 7 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »