Grand Theft Auto V

GTA V - Downloads

Download

  • Grand Theft Auto V

    (PC Download)

    Kun nuori katuhuijari, eläkkeelle jäänyt pankkiryöstäjä ja pelottava psykopaatti löytävät itsensä pelottavimpien ja sairaimpien rikollisen alamaailman, Yhdysvaltain hallituksen ja viihdeteollisuuden tekijöiden seasta, heidän täytyy suorittaa sarja vaarallisia ryöstöjä selvitäkseen armottomassa kaupungissa, missä he eivät voi luottaa kehenkään, varsinkaan toisiinsa. PC:n Gran...

    € 50.95
    Ovh. € 60

GTA V PS4, Xbox One & PC - Ennakkovaraustarjous

Ennakkovaraa GTA V ja saa 1000,000 dollaria pelirahaa tuhlattavaksesi GTA V ja GTA V Online peleissä

GTA V – PC

Vihdoinkin GTA V on pian kaikkien PC-pelaajien saatavilla. GTA V PC:lle tarjoaa samat toiminnot kuin Xbox One ja Playstation 4 konsoleissa. 

Toisin sanoen; ensimmäisen persoonan näkökulmasta, uudet ajoneuvot ja vähintään yhtä paljon toimintaa! Unohtamatta monipelaajatilaa GTA Online, jossa toivon mukaan tulemme pian näkemään kaivatun Heist-tehtävän. 

GTA V – Launch Trailer

Pian on taas aika palata tai kenties vierailla ensimmäistä kertaa Los Santoksessa ja Blaine Countyssa! Katso GTA V:n Launch traileri, joka antaa näytteen tulevasta! Toivottavasti olet yhtä innoissasi GTA V:n julkaisusta kuin me

Playstation 4 + GTA V

Pelaajien unelmapaketti  on pian täällä! Playstation 4 on yhdistänyt voimansa yhden viime vuoden suosituimman julkaisun kanssa, nimittäin uusin ja parempi kuin koskaan, GTA V. Lähde jälleen kerran Grand Theft Auto V –pelin mukaan uskomattomalle seikkailulle, tällä kertaa uuden sukupolven pelikonsolin kera.  GTA V –paketti julkaistaan 18/11.

Takuuvarmasti suosituin joululahja pelaajan toivelistalla!


GTA V PS4-, Xbox One- ja PC-formaatissa!

Vihdoinkin saimme tiedon, että GTA V julkaistaan syksyllä PS4-, Xbox One- ja PC-formaatissa. Lisäksi siinä on parempi grafiikka, uusi sisältö ja vähintäänkin yhtä hullu Trevor!  Varaa jo tänään ja tsekkaa uusien formaattien trailerit.

2014-06-10

Ensimmäinen GTA V -testi!

IGN sai mahdollisuuden testata GTA V:tä ja he pitivät siitä paljon. 
He mainitsevat muun muassa, että Los Santosin kaupunkiympäristö on nyt dynaamisempi ja että pelaajalla on todellinen mahdollisuus vaikuttaa siihen.
IGN:n mukaan GTA V:ssä on paljon parannuksia verrattuna GTA IV -peliin. Esimerkiksi taistelusysteemi ja aseen valinta on nyt parempi.

Lisätietoja ensimmäisestä GTA V -testistä alla olevassa videossa.

GTA V:n arvostelu

GTA V sai upeat arvostelut!
Rockstars onnistuu jälleen kerran viemään pelaajat unohtumattomalle matkalle.
GTA V on suurempi, kovempi ja monipuolisempi kuin aikaisemmat GTA -sarjan pelit.
Tsekkaa IGN:n arvostelu alla!  

Virallinen GTA V -traileri

Huomenna Rockstars julkaisee virallisen GTA V -trailerin!
Muistathan katsoa sen täällä CDON.COMissa.

GTA V moninpeli traileri!

Torstaina Rockstars esittelee ensimmäistä kertaa trailerin GTA V moninpelitilasta!
Voitte katsoa sen meiltä!

Tsekkaa GTA V:n uudet screenshotit

GTA V Gameplay Trailer


GTA 5 Release date 2013-09-17

Grand Theft Auto V on mahtavin ja kunnianhimoisin Rockstar Northin kehittämä peli. Peli vie sinut Los Santosiin, kukkuloiden, maaseudun ja rantojen ympäröimään kaupunkiin.
Pelissä voit vapaasti toimia miten haluat ja eri tehtäviin pohjautuvan tarinan ja online multiplayer pelimuodon myötä, pelaaja havittelee omaisuutta ja kunniaa.
Julkaistaan Playstation 3:lle ja Xbox 360:lle.

Alla voit lukea muutaman pääkohdan, mitä GTA V tarjoaa keväällä 2013 Play Station 3:lle ja XBOX 360:lle.

Koe suurin pelimaailma koko GTA:n historiassa. Pelimaailma GTA V:ssa on suurempi kuin Red Dead Redemption:ssa, GTA San Andreas sekä GTA IV:ssa yhteensä.

GTA V:ssa voit pelata kolmella eri hahmolla, joita voit vaihtaa melkein milloin vain.

GTA 5:n maailma on todellisen tuntuinen, jonka vuoksi se käyttää PS3 ja XBOX 360 kapasiteetin kokonaan. On aika pelata HD GTA:a.