Need For Speed Undercover (PC)

Need For Speed Undercover (PC)
  • Tämän ikäryhmän videopeleissä voidaan esittää hieman todentuntuisempaa väkivaltaa, joka kohdistuu kuvitteellisiin hahmoihin, ja/tai epätodellista väkivaltaa, joka kohdistuu ihmisiltä näyttäviin hahmoihin tai tunnistettaviin eläimiin. Videopeleissä voi olla hieman enemmän alastomuutta. Kiroilun on oltava lievää eikä se saa sisältää seksuaalista sanastoa.
  • Online Game.
Lähetä ystävälle

Lähetä ystävälle

-50%

€ 5.95
Ovh. € 11.95

Arvioitu toimitusaika:  2-5 arkipäivää

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.

Postimaksu: € 2.95

Lataa
? 9.95

(Lataa tietokoneelle)

Tuskin olisit koskaan voinut kuvitella sen päättyvän näin: täysimittainen takaa-ajo, jossa olet itse saalistaja. Ja saalis. Nyt sinun on hypättävä ratin taakse ja riskeerattava kaikki ja soluttauduttava keskelle armotonta rikollissyndikaattia, joka sinun on lopultava kaadettava. Pääkohteesi on mies, joka on täysi sekopää ratin takana ja ajaa, kuin hänen elämänsä riippuisi pakenemisesta. Kuten se tavallaan riippuukin. Hän on henkilö, jolla on sinun tarvitsemasi vastaukset ja sinun on napattava hänet. Turhaa varmaan mainita, mutta peräpeilissäsi siintävä poliisipartio ei tee elämääsi yhtään helpommaksi. Lain kouraa pakeneminen, vihollisen voittaminen ja tämän kaiken päättävän totuuden selvittäminen vaatii kaiken kokemuksesi ja taitosi.
Kategoria: Ajopeli, Online game  Expansion pack: Ei  
Julkaisupäivä: 20-11-2008  Arvioitu toimitusaika: 2-5 arkipäivää 
Tuotenumero: 3000969011  Valmistaja: EA Games 
Arvostelujen määrä: 1 Keskiarvosana: 1
0%
0%
0%
0%
100%

Tämä ei sitten tule noissa kansissa vaan value games kansissa, tiedoksi. Ja kestää kestää että lähettävät oikea kantisen jos lähettävät, ovat lähettäneet kyllä toisen value games kansisen. kyrsittää tälläinen