Xbox One X

  • Xbox One X 1TB

    (Hardware)

    XBOX ONE X -konsoleiden toimitus toteutuu erissä syksyn ja joulun aikana. Odotamme toistaiseksi lisätietoa Microsoftilta. Päivitämme sivun heti, kun tiedämme lisää. Varaa varmistaaksesi paikkasi jonossa. Hinta, kuva, tuotekuvaus ja julkaisupäivämäärä ovat alustavia. Tiedot saattavat muuttua. Maailman tehokkain pelikonsoli. Pelaa ja koe 40 % enemmän tehoa kuin millään muulla ...

    € 519.95
    € 26/kuukausi
'

Aitoa 4K-pelaamista Xbox One X -konsolilla

Katso traileri peleistä, jotka tukevat aitoa 4K-laatuista pelaamista Xbox One X -konsolilla. Pelisi eivät ole koskaan näyttäneet näin hienoilta! Tehokkaan konsolin näytönohjaimen ja suorittimen ansiosta pelit ovat nopeampia, kauniimpia ja terävämpiä. Seuraa Xbox One X:ää tänään, niin saat viestin heti, kun konsoli on varattavissa!

Päivitä pelisi Xbox One X -konsolilla

Päivitä pelisi Xbox One X -konsolilla

Xbox One X on osa Xbox One -perhettä, joten voit jatkaa peliesi pelaamista. Korkeamman suorituskyvyn ansiosta peleilläsi on korkeampi tarkkuus ja nopeampi fps. Päivitetyn konsolin High Dynamic Range tarjoaa aidon 4K-tarkkuuden sekä upeammat valot ja värit.

Xbox Design Lab – Luo itsellesi ainutlaatuinen käsiohjain

Herätä luovuutesi henkiin Xbox Design Lab:n viimeisimmillä ominaisuuksilla. Aloita täysin alusta tai muokkaa valmista designia luodaksesi täysin ainutlaatuisen käsiohjaimesi. Saatavissa nyt entistä enemmän värejä, metallimaiset pinnoitteet ja kumitettu ote. Xbox One X käyttää samaa käsiohjainta kuin tavallinen Xbox One.

Saa enemmän irti Xbox One X -konsolista Gold-jäsenyydellä

Saa enemmän irti Xbox One X -konsolista Gold-jäsenyydellä

Saa enemmän irti Xbox One X -konsolistasi Xbox Live Gold -jäsenyydellä. Gold tarjoaa sinulle täyden pääsyn kaikkiin online-toimintoihin. Upean, satojatuhansia servereitä käyttävän moninpelikokemuksen lisäksi jäsenyys tarjoaa seuraavat edut:

Maksuttomat pelit – Kahdesti kuukaudessa saat eksklusiivisia, käsinpoimittuja pelejä maksutta.
Ainutlaatuiset alennukset – Säästä 50-75 % Xbox Storessa viikottaisilla valikoiduilla kampanjoilla
Ryhmäkeskustelut ja seurueet – Pidä yhteyttä ystäviisi äänikeskusteluilla, jotka ovat nyt yhdistettävissä myös Windows 10 -tietokoneisiin.
Home Gold – Kaikki kotitalouden jäsenet voivat hyödyntää Gold-etuja, kun yhdellä perheenjäsenellä on Gold-jäsenyys.

Avatarit palaavat

Avatarit palaavat

Aina Xbox 360 -konsolin ajoista lähtien pelaajat ovat voineet luoda itselleen avatarin, jota on voitu muokata vaatteilla ja persoonallisilla varusteilla. E3 2017 -messuilla Microsoft kertoi, että he tulevat uudistamaan avatarit perusteellisesti, joten tulet saamaan enemmän mahdollisuuksia räätälöidä omasi juuri niin kuin haluat. Unity-moottori on täysin uudistettu, minkä Microsoft toivoo luovan pelisuunnittelijoille mahdollisuuden integroida avatarit peleihinsä.

Julkaisutraileri

Uppoudu aitoa 4K-laatua hyödyntäviin maailmoihin. HDR ja Wide Colour Gamut tekevät valot loistavimmiksi, värit kirkkaammiksi ja varjot tummemmiksi. Koe kristallinkirkas äänenlaatu, joka vie sinut 3D-tilaäänen keskiöön. Xbox One X on muita konsoleita 40 % tehokkaampi. Katso video ja tunne aito teho.

Xbox One X julkistettu

Xbox One X julkistettu

Microsoft julkaisi E3-messuilla uuden Xbox One X -konsolinsa. Konsoli tulee olemaan kaikkien aikojen tehokkain pelikonsoli mm. 12 GB:n GDDR5-grafiikkamuistilla. Konsoli julkaistaan Euroopassa 7. marraskuuta.