Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

vidaXL Ruokakuivuri 10 tarjotinta (Neliö)
vidaXL Ruokakuivuri 10 tarjotinta (Neliö)
vidaXL Ruokakuivuri 10 tarjotinta (Neliö)
vidaXL Ruokakuivuri 10 tarjotinta (Neliö)
vidaXL Ruokakuivuri 10 tarjotinta (Neliö)
vidaXL Ruokakuivuri 10 tarjotinta (Neliö)

1 / 6

vidaXL Ruokakuivuri 10 tarjotinta (Neliö)

139,98 €

-9%

Rek pris. 153,99 €
Tämä ruokakuivuri 10:llä tarjottimella on upea lisä keittiöösi. Tällä kuivurilla voit kuivata erilaisia tuoreita ruokia, kuten hedelmät, vihannekset, sienet ja yrtit todella helposti, voit sen lisäksi tehdä terveellissiä välipaloja perheellesi. Kun r
Lue lisää
Tämä ruokakuivuri 10:llä tarjottimella on upea lisä keittiöösi. Tällä kuivurilla voit kuivata erilaisia tuoreita ruokia, kuten hedelmät, vihannekset, sienet ja yrtit todella helposti, voit sen lisäksi tehdä terveellissiä välipaloja perheellesi. Kun ruoka kuivuu niin luonnolliset maut ja sokerit tiivistyvät, tämä antaa makeamman ja vahvemman maun tuoreeseen ruokaan. Kuivaus säilyttää tärkeät ravintoaineet jotka kokkaaminen usein tuhoaa. Koska et lisää sokeria tai muita lisäaineita niin kuivattu ruoka on terveellinen ja herkullinen välipala perheellesi. Kuivattu ruoka säilyy myös kauemmin. Sen ajastimen ansiosta sinun ei tarvitse pitää prosessia silmällä. Tämä kuivuri lyhentää kuivausaikaa huomattavasti, saat herkullista kuivattua ruokaa tuntien kuluessa, ei enää päivien odotusta! Toisin kuin perinteinen kuivuri pyörivillä tarjottimilla tämä käyttää tuuletinta joka pakottaa ilman kiertämään tämä auttaa kaikkien ruokien kuivumista ilman makujen sekaantumista. Tässä kuivurissa on myös säädettävä lömpötila joten se sopii kaikille ruokalajeille. Tämä tehokas ruokakuivuri on helppo käyttää: Pese se, aseta ruoka kuivauslevyille, aseta sopiva lämpötila ja haluttu kuivausaika, sitten käynnistät laitteen. Muutaman tunnin kuluttua ruokasi ovat kuivuneet ja valmiit syötäväksi tai varastoitavaksi.
  • Teho: 220 – 240 V, 50/60 Hz, 630 W
  • Mitat: 47 x 33 x 34 cm (P x L x K)
  • On-off katkaisin
  • Digitaalinen säädin
  • 10 sinistä osittain läpinäkyvää tarjotinta
  • Maks. Kuorma per tarjotin: 1 kg
  • Ajastin: 1 – 40 h
  • Lämpötilasäätö: 35 °C - 70 °C
  • SKU:50298
  • EAN:8718475889328
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .