Lego - Pelit, Vaatteet, Lelut...

LEGO® Elokuvat
Lue lisää
LEGO® Lelut
Lue lisää
LEGO® Pelit
Lue lisää
LEGO® Vaatteet
Lue lisää
LEGO® City
Lue lisää
LEGO® Friends
Lue lisää
Disney Princess
Lue lisää
LEGO® Star Wars
Lue lisää

Lego – ikoninen tuotemerkki

On vaikea löytää yhtä ikonista lelumerkkiä kuin Lego. Aina vuodesta 1949 asti, nämä tanskalaiset muovipalikat ovat hauskuuttaneet sekä lapsia että aikuisia ympäri maailman ja yritys jatkaa kasvamistaan uusien ja jännittävien tuoteideoiden ansiosta. Lego symbolisoi monille vapautta luoda omia rakennelmia haluamallaan tavalla. Vain mielikuvituksesi on rajana, kun rakennat omaa unelmamaailmaasi, eikä mikään unelma ole liian suuri tai vaikea toteutettavaksi. Inspiroidu muiden luomuksista verkossa tai tutustu Star Wars- tai Batman-legoihimme ja luo oma maailmasi – Legoilla kaikki on mahdollista!

Koko universumi

Kauan sitten, Legot olivat vain pieniä, erivärisiä muovipalikoita, joilla voi rakentaa. Nykyään Lego on niin paljon enemmän. Vain CDON.COM:lta löydät laajan valikoiman Lego-tuotteita, muun muassa Lego-lastenvaatteet, Lego-kellot, Lego-elokuvat, tv-sarjat ja Lego-sisustustuotteet. Tämän lisäksi, tunnetut lelut ovat saatavissa myös eri teemoilla, kuten Lego Star Wars, Lego Friends, Lego Chima, Lego Creator, Lego Technic ja Lego City.

Näe kuinka Legosi heräävät henkiin

Lego universumin laajentumisen ansiosta sinulla on nyt mahdollisuus nähdä kuinka suosikkihahmosi heräävät henkiin valkokankaalla ja televisiossa. CDON.COM:lta löydät muun muassa elokuvia ja tv-sarjoja, kuten Ninjago, Lego Star Wars, Lego Batman ja Lego Friends. Tähän mennessä olemme päässeet näkemään Lego Elokuvan, jota tähdittää rakentaja Emmet. Seuraava elokuva saa ensi-iltansa näillä näkymin 2017 aikana.

ROW (Rest of the World)

LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, BIONICLE, DIMENSIONS, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, NINJAGO and NEXO KNIGHTS are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.