Vauvalelut

Vauva kehittyy paljon ensimmäisten elinkuukausiensa aikana. Jännittävät ja stimuloivat lelut auttavat vauvaa kehittymään ja oppimaan leikin lomassa. Meiltä löydät erilaiset leikkimatot, helistimet, purulelut, vaunut kävelyn opetteluun ja paljon muuta. Lue lisää...

Vauvalelut alk. 0-vuotiaille

  • Purulelut
  • Leikkimatot
  • Helistimet
  • Aktiviteettilelut
  • Vaunut kävelyn opetteluun

Purulelut helpottavat lapsen oloa, kun hampaat ovat puhkeamassa. Vesitäytteinen purulelu lievittää ienkipua ja kutiamista, jos sitä ensin viilennetään hetken jääkaapissa.

Pehmeä leikkimatto yhteensopivalla kaarella, jossa on peilejä, soittorasioita ja leluja, viihdyttää lasta ja kehittää mm. motorisia taitoja ja koordinaatiokykyä.

Helistimet tarjoavat lapselle tutkittavaa sekä suulla että korvilla. Kun vauva ravistelee helistintä, se kalisee tai kilisee. Tämä voi lapsesta olla erittäin hauskaa!

Kaikki vauvat nauttivat asioiden tutkimisesta. Riippumatta siitä, tapahtuuko tutkiminen puristelemalla, rutistamalla, katsomalla tai kuuntelemalla, voi aktiviteettilelu täyttää lapsen tarpeet. Pedagogiset lelut stimuloivat lapsen aisteja ja auttavat niitä kehittymään.

Kun vauva on kasvanut ja opettelee kävelemään, voi olla aika hankkia vaunut kävelyn opetteluun. Vaunun avulla lapsi liikkuu ilman, että hänen täytyy täysin luottaa tasapainoonsa. Pian lapsi ei enää tarvitse vaunuja, vaan voi käyttää niitä nukkejen ja lelujen kuljettamiseen.

Osta vauvalelut verkosta

Valikoimassamme on runsaasti lisää vauvaleluja, kuten vetoleluja, mobileja ja paljon muuta. Jos sinulla on kysymyksiä tilaukseen tai toimitukseen liittyen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Tarjoamme sinulle nopean ja turvallisen toimituksen!