Nintendo

Onko sinun joskus täytynyt lopettaa pelaaminen, koska sinulla ei ole ollut tarpeeksi aikaa pelata? Nintendo Switch -konsoli muuttuu tilanteesi mukaan, joten voit pelata missä vain ja milloin vain, riippumatta siitä, kuinka kiireistä elämäsi on.

  • Nintendo Switch Lite Basenhet - Grey - Nintendo Switch

    New Nintendo Switch console Complete with box and instructions Dedicated to handheld play The system for gamers on the go. The Nintendo Switch Lite is designed specifically for handheld play�so you can jump into your favorite games wherever you happen to be. Compact and lightweight With its light, sleek design, this system is ready to hit the road whenever you are. Built-in ...

    € 223.95
    Ovh. € 262.95
Pelatkaa yhdessä suuren näytön äärelle Jaettu näyttö, jaettu ilo Ota suuri, upea näyttö mukaasi mihin tahansa menetkin
Kun yhdistät konsolin televisioon, voivat kaikki pelata, sekä aikuiset että lapset. Tämä on täydellinen tapa pelata yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Jos sinulla ei ole televisiota käytössä, voit käyttää pelikonsolin näyttöä pelaamiseen. Käytä sisäänrakennettua jalustaa ja anna toinen Joy-Con ystävällesi, niin voitte pelata yhdessä suoraan pelikonsolin näytöllä. Nauti samoista peleistä ollessasi liikkeellä kuin omassa olohuoneessasi. Nintendo Switch -pelikonsolilla voit pelata suosikkipelejäsi missä haluat ja milloin halua.