Kunto ja treenaus

Täältä löydät verkkokauppojen perusteellisimman treeni- ja urheilukaupan. Täältä voit valita tuhansien urheiluvaatteiden, kenkien, välineiden ja lisätuotteiden joukosta – urheilulajista riippumatta. Lue lisää.

  • EMS-stimulaattori treenaamiseen

    Hanki hyvin treenattu kroppa antamalla puuhaan buustia EMS- (Electrical Muscle Stimulation) teknologian avulla, joka lähettää pieniä sähköisiä impulsseja sekä stimuloi lihasten motorisia hermoja. Laatat toimivat parantaen rasvanpolttoa sekä lisäten lihasten rakennusta samalla, kun voit keskittyä muihin puuhiin. Paketti sisältää kolme itsekiinnittyvää laattaa, yhden vatsalle ...

    € 31.90
    Ovh. € 59.90

Internetin kokonaisvaltaisin urheiluliike juuri sinulle

Kunto ja treenaus-linkin alta löydät kaiken mitä tarvitset treeniin ja terveellisempään elämään. Voit ostaa mm. kuntoilulaitteita ja treenivarusteita sekä kotiin että kuntosalille, ravintolisiä, lisätuotteita, varusteita niin jooga-, pilates-, crossfit-, kuntopiiri- kuin voimatreeniinkin sekä tietenkin treenikenkiä sekä -vaatteita hauskemman ja paremman treenin takaamiseksi.

Juoksuosiostamme löydät laajan valikoiman tuotteita juoksuun ja vaellukseen. Haluat sitten pitää itsesi lämpimänä talvipäivänä tai viileänä kesän kuumimpina tunteina, voit ostaa toiminnallisia juoksuvaatteita sekä –kenkiä hyvään hintaan. Meiltä löydät myös lisätuotteita kuten leukasuojia, askelmittareita, suojia, pulloja sekä telineitä jne.

Meiltä löydät suuren valikoiman tuotteita erinäisiin urheilulajeihin; jalkapallo, golf, salibandy ovat vain esimerkkejä lajitarjonnastamme.

Meiltä löydät suurimmat tuotemerkit kuten adidas, Nike, Reebok, Casall, 2XU, Skins, Puma, Newline, Craft, Polar sekä monia muita.

Käytä vasemmanpuoleista hakemistoa tutkiaksesi kaikki osastomme ja löytääksesi tarvitsemasi. Tilaa tuotteet meiltä ja toimitamme ne nopeasti.