Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

  • 40

    %

Bronzi Box
Bronzi Box

1 / 2

Bronzi Box

14,95

-40%

25 €
ESCAPE FROM DEATH BLOCK 13 På jakt efter rättvisa, efter att hans bror mördats, blir Mick (Robert Bronzi) oskyldigt anklagad och fälld för ett par riktigt grova brott. När domen fallit skickas han till Pleasant Hill Penitentiarys ökända avdelning 13
  • Toiminta
  • DVD
  • 2018, 2021, 2022
  • Ruotsalainen kansi
Lue lisää
ESCAPE FROM DEATH BLOCK 13 På jakt efter rättvisa, efter att hans bror mördats, blir Mick (Robert Bronzi) oskyldigt anklagad och fälld för ett par riktigt grova brott. När domen fallit skickas han till Pleasant Hill Penitentiarys ökända avdelning 13 för dödsdömda. Väl på plats får han reda på orsaken till broderns bortgång. Driven av en osläcklig törst efter hämnd sätter han en vågad plan i verket.

THE GARDENER Den tystlåtne Peter Juhasz lever en enkel tillvaro som trädgårdsmästare och allt i allo åt en familj med hus och ägor på brittiska landsbygden. Juhasz kommer särskilt bra överens med sonen vars karriärist till far inte har särskilt mycket tid till övers för dem han borde bry sig om. Så när huset dagarna före julafton invaderas av en grupp samvetslösa kriminella har trädgårdsmästaren flera anledningar att plocka fram färdigheter, som han trodde sig ha begravt tillsammans med sin familj. Det här kommer bli en jul att minnas, för de som överlever.

EXORCIST VENGEANCE Fader Jozsef har tjänat kyrkan hela sitt liv. Han är den hårdföre exorcist Vatikanen kallar på när både kors och pistol behövs för att bekämpa ondskan. Genom åren har han tvingats göra saker som satt spår i själen. Så när han på nytt skickas för att hjälpa en familj, som tampas med demoniska krafter, är förhoppningen att de mörka minnena ska dämpas genom en sista strid. Men väl på plats i det ensligt belägna huset är det snart tydligt att monster av övernaturligt slag kanske är de minsta av Fader Jozsefs bekymmer.

DEATH KISS En man med ett mörkt förflutet flyttar till en amerikansk stad där våld och korruption härskar. Äcklad av det han ser, bestämmer han sig snart för att ta lagen i egna händer. Något som ger honom ett fan och en kommentator i radiopersonligheten Dan Forthright som vidhåller att ”Öga för öga är inte bara hämnd, det förhindrar också framtida brott!”.

Formaatti Dolby Digital 5.1 Dolby Digital 1.0
Ääni Englanti
Tekstitys Tanska Suomi Norja Ruotsi
Laji Toiminta
Formaatit DVD
Alkuperäinen otsikko Escape From Death Block 13 / The Gardener / Exorcist Vengeance / Death Kiss
Johtaja Gary Jones Rebecca Matthews Rene Perez Scott Jeffrey
Tuotantovuosi 2018, 2021, 2022
Näyttelijöitä Daniel Baldwin Eva Hamilton Gary Daniels Nicola Wright Robert Bronzi
Elokuvaformaatti Widescreen (1.85:1) Widescreen (2.35:1) Widescreen (1.75.1)
Kesto 352
Alue 2 (Eurooppa)
Ikäraja Yli 15
Julkaisu Ruotsalainen kansi
EAN 7340110426172
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja