Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Defiance - Kausi 1-3 (12 disc)

-33%
Defiance - Kausi 1-3 (12 disc)
Defiance - Kausi 1-3 (12 disc)
19,95 €
Suositeltu hinta: 29,95 €
 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  alkaen 3 arkipäivä
 • Myyjä ja toimittaja CDON

Seuraa tuotteen hintaa

 • Sci-Fi, Tv-sarja, Boksi
 • DVD
 • 2013-2015
 • Pohjoismainen julkaisu
Season 1:
Defiance on kertomus rohkeudesta ja henkiinjäämisestä paikassa, jonka kaltaista et osaisi kuvitella. Avaruusolentojen valtaamaa, täysin muuttunutta maaplaneettaamme kansoittavat ihmiset ja avaruusolennot, joiden on pakko elää ja työskennellä yhdessä globaalin katastrofin jäljiltä. Salaperäinen kulkuri Joshua Nolan (Grant Bowler; True Blood, Lost), entinen sotilas ja hänen kumppaninsa Irisa (Stephanie Leonidas; Whitechapel), asettuvat syrjäiseen Defiancen kaupunkiin, missä he yhdessä muiden asukkaiden kanssa kamppailevat rakentaakseen elämää tässä vaarallisessa uudessa maailmassa. Heidän on yhdessä taisteltava olemassaoloaan uhkaavia voimia vastaan. Yhdessä he kestävät. Hajotettuna he häviävät. Elä tai kuole Defiancessa

Season 2:
Kun Defiancen toinen vauhdikas kausi alkaa, kaupunkilaisten elämät pysyvät sekasorron vallassa. Nolan (Grant Bowler) etsii Irisaa (Stephanie Leonidas), Amanda (Julie Benz) käsittelee henkilökohtaista menetystään ja Stahma (Jaime Murray) juonittelee Datakin rikosimperiumin valloittamista. Samaan aikaan Maan tasavallan ylivalta Defiancesta saa aikaan muutoksia, joilla on kauaskantoisia seurauksia. Esimerkiksi uuden juonittelevan pormestarin (James Murray) salaiset pyrkimykset työntävät kaupunkia kohti hajoamispistettä.

Season 3:
Defiance-sarjan kolmas kausi Battlestar Galactican, Caprican ja Farscapen tuottajilta. Nolan ja Irisa palaavat Defancen raunioille seitsemän kuukautta New Yorkin täydellisen tuhon jälkeen. Kaupunki on sodan kynnyksellä pahamaineisen kenraali Rahm Takin johtaman Votanis Collectiven kanssa. Pelastaakseen itsensä Votanis Collectiven julmuuksilta kaupunki kääntyy salaperäisen Omecin, kauan piilossa pysyneen ja väkivaltaisen historian omaavan Votanien rodun puoleen. Katso kaikki 12 jaksoa yhteen menoon: uusia muukalaisia, uusia pahiksia ja uusia uhkia.
Formaatti:
Dolby Digital 5.1
Ääni:
Englanti
Tekstitys:
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi
Laji:
Sci-Fi
Tv-sarja
Boksi
Formaatit:
DVD
Alkuperäinen otsikko:
Defiance - Season 1-3
Tuotantovuosi:
2013-2015
Näyttelijöitä:
Dewshane Williams
Graham Greene
Grant Bowler
Jaime Murray
Jesse Rath
Jessica Nichols
Julie Benz
Kevin Shand
Mia Kirshner
Nicole Muñoz
Stephanie Leonidas
Tony Curran
Trenna Keating
Elokuvaformaatti:
Widescreen (1.78:1)
Kesto:
1547
Alue:
2 (Eurooppa)
Ikäraja:
Yli 15
Julkaisu:
Pohjoismainen julkaisu
Lisämateriaalit:
 • Season One Alternate Ending
 • Deleted Scenes
 • Gag Reel
 • Defiance: The Lost Ones Minisodes
 • Jesse Does Defiance
EAN:
5053083077105

Katso lisää arvosteluja (-5)

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .