Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

  • 47

    %

Samurai Rebellion (Blu-ray)
Samurai Rebellion (Blu-ray)

1 / 2

Samurai Rebellion (Blu-ray)

(3 arvostelut)
6,95

-47%

13 €
On vuosi 1725, ja Isaburo Sasahara on maan taitavin miekan käyttäjä. Isaburon poika joutuu kuitenkin vaikeuksiin miehen lääninherran ja tämän entisen rakastajattaren kanssa, ja sekä Isaburo että poika määrätään tekemään samuraiden rituaalinen itsemur
  • Draama
  • Blu-ray
  • 1967
  • Pohjoismainen julkaisu
Lue lisää
On vuosi 1725, ja Isaburo Sasahara on maan taitavin miekan käyttäjä. Isaburon poika joutuu kuitenkin vaikeuksiin miehen lääninherran ja tämän entisen rakastajattaren kanssa, ja sekä Isaburo että poika määrätään tekemään samuraiden rituaalinen itsemurha seppuku. Elokuva on kertomus kunniasta, petoksesta ja salamurhasta. Se voitti kriitikoiden palkinnon Venetsian elokuvajuhlilla. Se on genrensä virstanpylväs ja yksi Kobayashin merkittävimmistä elokuvista.
Katso lisää tuoteryhmästä Elokuvat
Formaatti Dolby Digital 2.0
Ääni Japani
Tekstitys Tanska Suomi Norja Ruotsi
Laji Draama
Formaatit Blu-ray
Alkuperäinen otsikko Samurai Rebellion
Johtaja Masaki Kobayashi
Tuotantovuosi 1967
Näyttelijöitä Gô Katô Toshirô Mifune Yôko Tsukasa
Elokuvaformaatti HD 1080p
Alue 2 (Eurooppa)
Julkaisu Pohjoismainen julkaisu
EAN 5709165327223
T

Tuco

3 päiviä sitten

Jos on tämän elokuvan nähnyt, huomaa varmasti hyvin nopeasti ongelmat. Elokuvan alkupuolella on kelanvaihto jätetty näkyväksi. Tämän vuoksi tekstitykset menevät epäsynkkaan. Elokuvan puolessa välissä tekstitykset ovat jo 5 sekuntia dialogia jäljessä. Olen ollut soulmediaan yhteydessä, he ovat myöntäneet ongelman, mutteivät aio korjata sitä. Cdonille olen myös ilmoittanut. En ymmärrä kuinka tätä edelleen myydään näin viallisena. Suosittelen jättämään ostamatta.

K

Kekkonen

päivä sitten

Loistava elokuva. Mutta blu ray levynä tämä on ennennäkemättömän heikkoa tuotantoa. Digitaalinen kuva on sinänsä kelvollinen, mutta filmimasterina on käytetty hieman roskaista rainaa, mikä ei sinänsä vielä suuri ongelma ole, mutta masteriin on jostain kumman syystä jätetty kelanvaihdoksia merkkaavat jämäpätkät. Digitoinnissa on siis oltu luvattoman lepsuja. Tämä vielä menettelisi (tapahtuihan tätä muinoin elokuvateatterissakin! nostalgiaa...) mutta muutaman sekunnin jämäpätkät aiheuttavat vähitellen tekstitykseen synkkaongelmia. Toisaalta japania puhumattomalle tämä ei välttämättä näy niin suurena ongelmana, kun ei ymmärrä puheen ja tekstin eroa. Ärsyttää se vähän kuitenkin. Kuvassa on myös ajoittain nähtävissä dvd-ajoilta tuttua, huonosta NTSC-PAL siirrosta johtuvaa ghosting ilmiötä, eli harsoittuvaa aavekuvaa ja nykimistä panorointikuvissa. Jos halvalla saa, niin osta pois. Mutta täyttä hintaa en maksaisi. Pois myynnistä, tai ostajaa on vähintäänkin varoitettava teknisistä virheistä.

K

Kari

4 kuukausia sitten

Huippu tuote

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.