Star Wars - The Last Jedi (Blu-ray) (2 disc)

Blu-ray - Pohjoismainen julkaisu

Star Wars - The Last Jedi (Blu-ray) (2 disc)
Lähetä ystävälle
€ 9.95 Väliaikaisesti loppu

Tuotteen myy CDON.COM

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

Skywalker-saaga jatkuu, kun The Force Awakens -elokuvan tutut sankarit ja galaksin legendat liittyvät yhdessä eeppiseen seikkailuun, joka avaa ikiaikaisia Voimaa koskevia arvoituksia.
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Ääni: DTS HD - Master Audio 7.1 Kuva: 16:9 Widescreen, HD 1080p, Widescreen (2.39:1)
Kieli: Englanti Pituus (min): 152
Tekstitys: Tanska, Englanti, Suomi, Norja, Ruotsi Arvioitu toimitusaika: Väliaikaisesti loppu
Kategoria: Toiminta, Seikkailu, Sci-Fi Julkaisu: 16-04-2018
Alkuperäinen nimi: Star Wars - The Last Jedi Alue: 2 (Eurooppa)
Ohjaaja: Rian Johnson Ikäraja: Yli 11
Tuotantovuosi: 2018
Näyttelijät: Adam Driver, Andy Serkis, Billie Lourd, Carrie Fisher, Daisy Ridley, Domhnall Gleeson, Gwendoline Christie, Mark Hamill, Tom Hardy Extrat:
 • Audio Commentary
 • The Director And The Jedi
 • Balance Of The Force
 • Scene Breakdowns - Lighting The Spark: Creating The Space Battle
 • Scene Breakdowns - Snoke And Mirrors
 • Scene Breakdowns - Showdown On Crait
 • Andy Serkis Live!
 • Deleted Scenes
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 13 Keskiarvosana: 2,8
23%
15%
8%
31%
23%

Hyödyllisin myönteinen arvio

KENNETH

Mainettaan parempi elokuva, josta joku tykkää ja toiset eivät. Itse pidin elokuvasta ja Kylo Renin ajautumista kohti todellista pimeyttä.

Vs.

Hyödyllisin kielteinen arvio

Sami

Surkeinta koskaan mitä Star Wars nimikkeen alle on saatu mahdutettua. Elokuva haistattaa pitkät niin tarinalle, hahmoille kuin faneillekin. Paljon silmäkarkkia, yliannostus poliittista korrektiutta ja läjäpäin tyhjänpäiväisiä juoniaukkoja. Reilu kaksituntinen haukotus& pahoinvointi kokemus joka kannattaa kiertää kaukaa.

Star Wars - The Last Jedi helkkarin hyvä

Elokuva itsessään ei ihan kauheesti säväyttänyt, mutta sarjan fanina oli pakko keräilyostos.

Itseni kohdalla tämä toimii todella hyvin, vaikkakaan ei tämä todellakaan paras Star Wars-elokuva ole. Sisältää pajon sarjan eeppisimpiä hetkiä, mutta myös typerää huumoria, eivätkä läheskään kaikki juonenkäänteet osu maaliinsa, joten pystyn myös ymmärtämään niitä, jotka eivät tästä pidä. Mutta jos ajattelette, että tämä on huonoin Star Wars-elokuva, niin katsokaapa vaikka se Kloonien hyökkäys uudelleen :D

Yksi heikoimmista esityksistä Star Wars rintamalla. Saa paikoitellen jopa kaipaamaan puisia esi-osia. Tuhoaa kaiken, mitä edellisessä osassa rakennettiin, eikä hyvällä tavalla.

Nopea toimitus, kiitos !

Surkeinta koskaan mitä Star Wars nimikkeen alle on saatu mahdutettua. Elokuva haistattaa pitkät niin tarinalle, hahmoille kuin faneillekin. Paljon silmäkarkkia, yliannostus poliittista korrektiutta ja läjäpäin tyhjänpäiväisiä juoniaukkoja. Reilu kaksituntinen haukotus& pahoinvointi kokemus joka kannattaa kiertää kaukaa.

Oli pettymys.

Näyttelijäsuoritukset ja efektit hyvää tasoa, mutta käsikirjoitus ja tarina pahinta mitä on vastaan tullut pitkään aikaan. Ilmeisesti ei aiemmat tarinajatkumot kiinnostanut, vaikka kuitenkin niihin viitataan nimissä ja tapahtumissa. Han Solo tapettiin, Luke tapettiin, Leia ehti kuolla pois. Kaikki alkuperäishahmot täysin statisteja ilman kunnon roolia ja sama vikaa myös monessa uuden trilogian päähahmolla. Hyvä esimerkki kuinka elokuvia ei pitäisi tehdä.

En tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa. Disney saisi hävetä tälläisen roskan päästämistä levitykseen.

10/10

Tarina on poistettu ja tilalle on otettu jonkinlainen amerikkalainen sosiaalisen oikeudenmukaisuuden aatteen julistus. Elokuva itse on lisäksi täynnä kummallisuuksia ja epäloogisuuksia ilmankin vasemmistolaidan poliittista agendaa. On surkeaa, että näinkin maineikas elokuvasarja on pilattu, aineksia olisi sinänsä ollut. Katsomossa ei voi välttyä vaikutelmalta, että "uudet" kohtauksen on liimattu alunperin tuotetun elokuvan päälle. Se käy ilmi siitä, että elokuvan hahmot puuhastelee pitkään mutta lopulta pääosin turhaksi osoittuvia asioita. Tämä vieläpä toistuu vaikka kuinka monta kertaa elokuvan aikana. Lopulta vielä itse naispääosan esittäjä osoittautuu henkilöksi, joka osaa kaiken itsestään harjoittelematta mitään. Sellaista on vaikea sovittaa sarjan elokuvan jatkumoon, jossa aiemmin päähenkilö on harjoitellut tyypillisesti 3 leffaa ja sittenkin haasteita kohdaten. (Arvio koskee elokuvaa, ei BD julkaisua.)

Mainettaan parempi elokuva, josta joku tykkää ja toiset eivät. Itse pidin elokuvasta ja Kylo Renin ajautumista kohti todellista pimeyttä.

J.J. Abramsin elokuvalta "Star Wars - The Force Awakens" en edes odottanut mitään, ja sainkin juuri sen verran. Rian Johnsonin ”Star Wars – The Last Jedi” lupasi trailerien perusteella paljon, mutta poistuin pettyneenä teatterista. Epäloogisuudet häiritsevät tarinaa, kuten se, että viimeisen puoliskon ajan First Order jahtaa tulietäisyydellä tasavaltalaisia eivätkä saa näiden lippulaivaa tuhottua sekä galaksin ylittävät jeditemput. Olisin odottanut myös jonkinmoista selitystä sille, miten Kylo Ren, Hux ja Phasma selvisivät Tähdentappajan räjähdyksestä tai miten Luken Bespinissä kadottama valosapeli päätyi tarinaan. Elokuva näyttää enemmän Marvelin tuotannolta tai videopeliltä ja sillä on hyvin vähän tekemistä sen Star Warsin kanssa, jonka parissa kasvoin, lukuun ottamatta oheistuotteiksi tarkoitettuja karvaturreja (Porg), joilla ei ole mitään tekemistä elokuvan juonen kannalta, asia, josta George Lucas lähes ristiinnaulittiin. Pahin kanto kaskessa on kuitenkin edellistäkin osaa vaivannut Pimeän puolen voimattomuus: Snoke ja Kylo Ren ovat marjanpoimijoita Palpatinen ja Vaderin rinnalla. Kevennykseksi tarkoitettu slapstick-huumorikaan ei oikein istu muuten tummasävyiseen elokuvaan.

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 3 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 1 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 1 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »