Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

NTN Premium - Gellack - Gossip Girl - Nr01 - 5g UV-gel/LED
NTN Premium - Gellack - Gossip Girl - Nr01 - 5g UV-gel/LED
NTN Premium - Gellack - Gossip Girl - Nr01 - 5g UV-gel/LED

1 / 3

NTN Premium - Gellack - Gossip Girl - Nr01 - 5g UV-gel/LED

9,99
Gossip Girl Collection:  Gossip Girl-kollektionen - en extremt frestande kollektion av pastellfärger, tjejiga färger perfekta för vårens eller sommarens fester! Djupa vita, söta rosor, lockande persikor, imponerande blå och luftiga gröna! Välj den
Lue lisää

Gossip Girl Collection: 

Gossip Girl-kollektionen - en extremt frestande kollektion av pastellfärger, tjejiga färger perfekta för vårens eller sommarens fester! Djupa vita, söta rosor, lockande persikor, imponerande blå och luftiga gröna! Välj den färg som passar din själ bäst. Ljusa, pastellfärger är en idealisk bas för alla typer av målade dekorationer, cubic zirconia eller gniddamm. Överraska alla med din unika manikyr.
NTN Premium är de vackraste, speciellt utvalda färgerna som vi har satt ihop till mycket intressanta och passionerade kollektioner. Om du provar det kommer du alltid att komma tillbaka till NTN PREMIUM - du kommer att älska detta märke för dess extrema pigmentering och fantastiska hållbarhet.
Hybrid manikyr är den mest populära nageltekniken. Varje dag får hon fler och fler nöjda kunder. Hybriden har vunnit sin popularitet tack vare den flera dagar långa hållbarheten utan skador, flisning och med en underbar lyster. Att utföra en hybridmanikyr är nu möjligt i ditt hems avskildhet, vilket länge har frestat nagelentusiaster att kämpa för den vackraste, hållbara och intressanta looken på länge.
Korrekt utförd hybridmanikyrbehandling förstör inte den naturliga plattan, så du kommer att kunna glömma fula flisor och sköra naglar!
För att möta de ständigt växande kraven från kunder vars "aptit växer med att äta", har vi introducerat ett märke av hybrider av utmärkt kvalitet, hållbarhet och pigmentering till ett utmärkt pris. För att bli av med hybridlacket från nagelplattan, använd bara en acetonbaserad vätska och blötlägg stylingen, och använd sedan en träpinne för att ta bort den blötlagda massan.
Var självständig och skapa din egen bild som du vill!

Tuotetiedot

EAN 5903549328473
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja