Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
One Step Brow Stamp Shaping Kit
One Step Brow Stamp Shaping Kit
One Step Brow Stamp Shaping Kit
One Step Brow Stamp Shaping Kit
One Step Brow Stamp Shaping Kit
One Step Brow Stamp Shaping Kit
One Step Brow Stamp Shaping Kit
One Step Brow Stamp Shaping Kit

1 / 8

One Step Brow Stamp Shaping Kit

10,49 €
Yksivaiheinen kulmamerkkisarja Väri: 5 väriä lisävarusteena (kuten kuvat osoittavat) 100% upouusi ja laadukas Määrä: 1 sarja Koko: kuten kuvista näkyy OMINAISUUDET Innovatiivinen muotoilu, joka on miellyttävämpi käyttää: Olemme tehneet kulmakarvojen
Lue lisää
Yksivaiheinen kulmamerkkisarja
Väri: 5 väriä lisävarusteena (kuten kuvat osoittavat)
100% upouusi ja laadukas
Määrä: 1 sarja
Koko: kuten kuvista näkyy

OMINAISUUDET
Innovatiivinen muotoilu, joka on miellyttävämpi käyttää: Olemme tehneet kulmakarvojen muodon täydelliseksi ja lopulta suunnitelleet tyylin, joka poistaa stressin ja säästää aikaa, kun teet kulmakarvat joka aamu! Jokaisessa setissä on kulmamerkki ja 10 erilaista kulmamallia!
Säästä aikaa: kulmakarvat ovat nopeita, helppoja ja pysyvät samana. Se vie vain alle minuutin luoda tyylin suosikki kulmakarvoistasi. Kevyt ja helppokäyttöinen ominaisuus mahdollistaa kulmakarvojen täydellisen muodon säilyttämisen milloin tahansa. Pitkäkestoinen vedenpitävä vaikutus: Uusi kulmakarvojen tiiviste on helpompi täyttää. Vahva tarttuvuus voi auttaa meikkiä kestämään 24 tuntia ilman tahroja tai haalistumista hikeen tai sateen vuoksi. Muuta kulmakarvojen piirtämistä: kulmakarvojen tiiviste ja kulmien muotoilutyökalu muuttavat kulmakarvojen tapaa ikuisesti. Suunnittelimme kulmakarvojen tiivisteen ja kulmakortin korkealaatuisista kosmeettisista ainesosista varmistaaksemme kauniin ja luonnollisen ilmeen!
Helppo levittää: yksivaiheinen kulmakarvojen leimaussarja sisältää ainutlaatuisen ilmatyynyleiman, 10 erilaista kaavainta, 1 otsaharjan, jonka avulla asiakkaiden on helpompi tehdä kulmien muotoilu ja hoito kuin koskaan.
Aikaa säästävä: Kymmenen suosituimman mukautetun muotoisen stensiilin avulla voit saada muutaman symmetrisen tyydytyksen nopeasti niille, jotka eivät yleensä löydä kulmakarvojen asentoa ja joilla on ongelmia meikkausetäisyyden kanssa.
Luonnolliset ja kulmakarvat: Pitkävärinen otsapuuteri kolmessa värissä pehmeästä ruskeasta tummanruskeaan löytääksesi kulmavärisi parhaiten vastaavan ja parantamalla niiden luonnollista muotoa ja paksuutta.
Julmuus: Kauneus Käytä tämän vegaanisen kaavan ammattimaisen turvatyynyleiman avulla täydellistä määrää otsan väriä ja määritelmää haluamallasi intensiteetillä. Ei koskaan testattu eläimillä.


1 x kulmamerkit
1x 10 erilaista kulmamallia
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja