Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Polygel för Naglar 15g - Välj färg!
Polygel för Naglar 15g - Välj färg!
Polygel för Naglar 15g - Välj färg!

1 / 3

Polygel för Naglar 15g - Välj färg!

6,49
Nail art är verkligen en trend att haka på om du vill ha långa vackra naglar! Visst kan nagelkonst vara riktigt avancerad och detaljrik, det finns nästan inga gränser för vad man kan skapa på den lilla ytan som nageln utgör. Men till vardags kanske
Lue lisää
Nail art är verkligen en trend att haka på om du vill ha långa vackra naglar! Visst kan nagelkonst vara riktigt avancerad och detaljrik, det finns nästan inga gränser för vad man kan skapa på den lilla ytan som nageln utgör. Men till vardags kanske bara en mjukt rosa färg eller pärlemor passar bäst? På salong kostar en det att få naglarna fixade och den lyxen har kanske inte alla.

Med dessa polygels gör du enkelt dina naglar salongsfina på hemmaplan! Välj bland flera olika färger. 

  • Härdar på 60 sekunder under en UV-lampa
  • Använd gärna ett baslack och topplack för bästa resultat.
  • Innehåll: 15 g
 Undvik kontakt med huden. Var noga med att säkerställa applicering endast på nagelns yta och inte omgivande hud eller på nagelband.

Allergi information: Innehåller ingredienser som kan orsaka allergisk reaktion hos känsliga personer. Sluta använda denna produkt om du utvecklar rodnad eller klåda. Om sveda, klåda eller svullnad uppkommer under behandlingen, avlägsna ohärdat materia på en bomullspad och tvätta sedan händerna noggrant med tvål och vatten. Om problemen kvarstår, kontakta läkare för rådgivning. Om hudirritation eller hudutslag uppstår efter behandling, sök medicinsk rådgivning/vård.

Lacka alltid med en god säkerhetsmarginal från nagelbandet

Tuotetiedot

EAN 7333287910452
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja