Palaa ylös
Hampaiden valkaisu - Dental 360 Whitening Strip -28 pack
Hampaiden valkaisu - Dental 360 Whitening Strip -28 pack

1 / 2

Hampaiden valkaisu - Dental 360 Whitening Strip -28 pack

(1 arvostelu)
9,99
10 €
Hampaiden valkaisu ei ole koskaan ollut helpompaa. Tehokas ja helppo, nyt voit palauttaa hymyn Dental 360 White. Rakentamalla uutta tekniikkaa, joka pitää nauhat paikan päällä valkaisun aikana. Sinun ei tarvitse puuttua eri annosteluihin ja suuttimii
Lue lisää
Hampaiden valkaisu ei ole koskaan ollut helpompaa. Tehokas ja helppo, nyt voit palauttaa hymyn Dental 360 White. Rakentamalla uutta tekniikkaa, joka pitää nauhat paikan päällä valkaisun aikana. Sinun ei tarvitse puuttua eri annosteluihin ja suuttimiin, jotka eivät koskaan sovi. Dental 360 White on helpottanut sinua! Tulos jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen. - Levitä nauha - Jätä 30 minuuttia - Poista nauha - Harjaa hampaat Mukana tulevat ohjeet. Hellävarainen emaliin, jolla on raikas minttu. Yksi koko sopii kaikkiin, helppo levittää ja poistaa. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi vältä tupakointia ja kahvia hoidon aikana. Yksi pakkaus sisältää 14 hoitoa (14 ylös ja 14 alas, yhteensä 28 nauhaa). Se täyttää kaikki EU: n vaatimukset ja sisältää samat hampaiden käyttämät emalitöntä ainetta kaikkialla maailmassa.
A

Anonyymi

2 vuosia sitten

En huomaa että hampaani olisivat valkoisemmat, enemmänkin ne aiheuttivat epätasaista värjäytymää. :/ Siskollani ne taas toimivat! :)