Palaa ylös
Kohta voi vähän kirpaista

1 / 1

Kohta voi vähän kirpaista

Adam Kay

11 €
Elämän ja kuoleman kysymykset. Jatkuva ihmisruumiin eritteiden tsunami. Surkeammat tienestit kuin sairaalan pysäköintimittarilla. 97 tunnin työviikko ja hei hei ystävät ja vapaa-aika. Sellaista on nuoren lääkärin elämä. Nämä salaiset päiväkirjamerki
  • Muistelmat ja elämäkerrat
  • Kirja
  • Nidottu, pehmeäkantinen
  • Finnish
  • Adam Kay
Lue lisää
Elämän ja kuoleman kysymykset. Jatkuva ihmisruumiin eritteiden tsunami. Surkeammat tienestit kuin sairaalan pysäköintimittarilla. 97 tunnin työviikko ja hei hei ystävät ja vapaa-aika. Sellaista on nuoren lääkärin elämä.

Nämä salaiset päiväkirjamerkinnät on raapustettu keskellä sairaalan hektistä arkea. Ne tuovat iholle todellisuuden lääkärisarjojen takana - sensuroimatta yhtäkään ällöttävää yksityiskohtaa tai potilaiden älynväläystä.

Päiväkirja paljastaa kaiken mitä olet halunnut tietää sairaalaelämästä - ja enemmän kuin muutaman asian, jotka olisit voinut jättää väliinkin. Ja kyllä, sen lukeminen voi vähän kirpaista.

Brittiläinen Adam Kay on entinen lääkäri, nykyinen koomikko ja kirjailija. Kohta voi vähän kirpaista on hänen ensimmäinen kirjansa, ja se on ollut valtaisa kansainvälinen menestys: sitä on myyty yli kaksi miljoonaa kappaletta, se on käännetty 37 kielelle, ja se on kahminut liudan palkintoja ja ylistäviä arvioita. Kay on muokkaamassa kirjaa BBC:n komediadraamaksi.
Laji Muistelmat ja elämäkerrat
Formaatit Kirja
EAN 9789518848731
Julkaisija Art House
Sidottu Nidottu, pehmeäkantinen
Kieli Finnish
ISBN 9789518848731
Opetusmateriaali 0
Koko 300
Kirjailija Adam Kay
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja