Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

  • 8

    %

Saariston kätköissä

1 / 1

Saariston kätköissä

23,90

-8%

26 €
Saariston kätköissä on merellinen matkaopas, joka kattaa Suomenlahden, Saaristomeren sekä Ahvenanmaan saariston, eli merikarttasarjojen A-D alueen. Opasta on helppo käyttää veneillessä yhdessä merikarttojen kanssa, sillä kohteiden yhteyteen on merkit
  • Maantiede ja matkaopppaat
  • Kirja
  • Kierreselkäinen
  • Suomi
Lue lisää
Saariston kätköissä on merellinen matkaopas, joka kattaa Suomenlahden, Saaristomeren sekä Ahvenanmaan saariston, eli merikarttasarjojen A-D alueen. Opasta on helppo käyttää veneillessä yhdessä merikarttojen kanssa, sillä kohteiden yhteyteen on merkitty myös merikarttasarjan sivunumero. Kierresidottu kirja toimii mainiosti myös itsenäisenä teoksena, sillä monet kohteet sijaitsevat mantereen puolella tai saarissa, joihin on silta- tai lauttayhteys. Kartat ja koordinaatit helpottavat perille löytämistä.

Nähtävyyksiä on niin mantereen puolella kuin ulkosaaristossakin, kaikkiaan 501 kohdetta. Kohteiden joukossa on paljon historiallisia nähtävyyksiä, kuten merenkulkijoiden kalliokaiverruksia, sotahistoriallisia tapahtumapaikkoja sekä vanhan saaristolaiskulttuurin merkkejä. Lisäksi mukana on upeita luontokohteita, kuten hiidenkirnuja, hiekkarantoja ja tammilehtoja.

Opas on kaivattu päivitys vuonna 2014 julkaistuun ja pitkään loppuun myytynä olleeseen teokseen.
Laji Maantiede ja matkaopppaat
Formaatit Kirja
EAN 9789522667311
Julkaisija Karttakeskus
Sidottu Kierreselkäinen
Kieli Suomi
ISBN 9789522667311
Opetusmateriaali 0
Koko 239
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja