Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Hämärän syleilyssä

Aira Huisko

Kirja

24,50 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    14-25 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Esseet ja novellit, Kaunokirjallisuus
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Aira Huisko
Hämärän syleilyssä, ihmiset elävät tavallista arkeaan, kunnes jotain tapahtuu.
Mielenkiintoiset tarinat tempaavat mukaansa. Kummalliset talot, oudot esineet ja unet, johtavat salaisuuksien syövereihin.
Vanhan päiväkirjan, kummallisen tuolin, salaperäisen mustan rekan ja vanhan sahalaitoksen salaisuuksia selvitellään. Seurataan Aarne Laitisen kohtalokasta kotimatka. Ratkaistaan Enolan salaisuus. Pistäydytään rauhallisella Pajumäellä, ja monta muuta mielenkiintoista ja jännittävää kretomusta. Kannattaa heittää kaikki normaali ajattelu romukoppaan ja antautua Hämärän syleilyyn. Jokainen kirjan kertomus on oma tarinansa, niissä seikkaillaan monella aikakaudella, jopa eri maailmoissa.
Laji:
Esseet ja novellit
Kaunokirjallisuus
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789528108375
Julkaisija:
Mediapinta
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789528108375
Opetusmateriaali:
0
Koko:
167
Kirjailija:
Aira Huisko

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .