Palaa ylös
Black Friday

Kaikki tarjoukset

Valintana mielenrauha

1 / 1

Valintana mielenrauha

Aira Sahakangas, Minna Vuorio

42
Olisiko mahdollista hyväksyä yksinkertaisuus? Se, ettei tarvitse tavoitella mitään. Ei tarvitse yrittää mitään eikä ihannoida mitään. Ydin mielenrauhaan ja vapauteen on vain oma kokemus ja sen katsominen uudella tavalla. Se on avun saamista arjessa;
  • Astrologia
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Aira Sahakangas, Minna Vuorio
Lue lisää
Olisiko mahdollista hyväksyä yksinkertaisuus? Se, ettei tarvitse tavoitella mitään. Ei tarvitse yrittää mitään eikä ihannoida mitään.

Ydin mielenrauhaan ja vapauteen on vain oma kokemus ja sen katsominen uudella tavalla. Se on avun saamista arjessa; sitä ettei tarvitsekaan pohtia yksin, vaan voi antautua pyytämään apua.

Miten mielenrauha saavutetaan? Tämä kirja ja sen sisältämät keskustelut totuuden kanssa toimivat siitä esimerkkeinä.

Kirja kuvaa kouluttaja ja luennoitsija Aira Sahakankaan mielen muutoksen prosessia alkaen joulukuusta 2008 ja päättyen kesään 2012. Se antaa yksinkertaisen ja käytännöllisen esimerkin siitä, mitä tapahtuu kun pyytää apua ja myös saa sitä. Miten ristiriidoista voi päästää irti puhumalla ne pois.

Kirja koostuu dialogeista, joita Aira Sahakangas käy kanavoinnin avulla oman sisäisen totuutensa kanssa. Keskustelujen aihepiirit vaihtelevat arkisista asioista syvästi henkilökohtaisiin ja kipeisiin kysymyksiin. Aihepiirejä ovat mm. työ, alkoholi, raha, sitoutuminen, parisuhde, kuolema, suhtautuminen kehoon sekä vanhemmuus.
Laji Astrologia
Formaatit Kirja
EAN 9789526760636
Julkaisija Ars Vivendi
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789526760636
Opetusmateriaali 0
Koko 252
Kirjailija Aira Sahakangas Minna Vuorio
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja