Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Pohjolan joulu

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Aki Pulkkanen

63,70 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Kulttuuri-muut
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Aki Pulkkanen
“Onko täällä kilttejä lapsia?” kysyy joulupukki tai joskus myös pukin mukana kulkeva sarvipää. Kuka löytää puurosta mantelin tai suolalla koristellusta kuusesta vihreän kurkun? Miksi Oulun lumisilla kaduilla kulki tiernapoikien mukana kyyppä Kiinanmaalta, ja kuka kakkaa jouluseimen takana? Mistä tiedetään, että joulupukki asuu Korvatunturilla?

Tunnelmallisesti kuvitettu kirja johdattaa tuttuihin jouluperinteisiin ja kertoo kiehtovasti niiden yllättävät taustat: kotimaiseksi luultujen jouluperinteiden takana on kansainvälinen tapojen ja uskomusten kudelma. Pohjoispohjalaiset tarinat ja kauneimmat valokuvat entisajan joulunvietosta tempaavat lukijan mukaansa suomalaisen joulun salaisuuksiin ja muistoihin.

Kirjan luettuasi tarkastelet kotiemme joulukoristeita perinteitä ja ruokia uusin silmin.
Laji:
Kulttuuri-muut
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789529409167
Julkaisija:
Tmi Aki Pulkkanen
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789529409167
Opetusmateriaali:
0
Koko:
135
Kirjailija:
Aki Pulkkanen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.