Palaa ylös
Sand Countyn almanakka ja luonnoksia sieltä täältä

1 / 1

Sand Countyn almanakka ja luonnoksia sieltä täältä

Aldo Leopold

39,20
Luonnosta on moneksi; joskus se ottaa luonnolle, joskus käy luontoon. Aldo Leopold (1887-1948) kulkee kirjassaan kalassa ja metsällä, istuttaa mäntyjä ja vaanii lehtokurppakoiraan tanssia, tuumii kynsimön kauneusarvoja ja manaa tieverkoston luonnolle
  • Filosofia ja aatehistoria
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Aldo Leopold
Lue lisää
Luonnosta on moneksi; joskus se ottaa luonnolle, joskus käy luontoon. Aldo Leopold (1887-1948) kulkee kirjassaan kalassa ja metsällä, istuttaa mäntyjä ja vaanii lehtokurppakoiraan tanssia, tuumii kynsimön kauneusarvoja ja manaa tieverkoston luonnolle tietämää harmia. Hänellä on silmää niin yksityiskohdille kuin kokonaisuuksillekin, ja yhdessä Sand Countyn almanakan tuokiokuvat ja laajat esseet hahmottelevat luonnon elävien olentojen yhteisöksi - ja ihmisen yhdeksi eliöyhteisön lukuisista jäsenistä.

Aldo Leopold oli yhdysvaltalainen filosofi, ekologi, ympäristöajattelija ja metsänhoitaja. Yhdeksi kaikkien aikojen vaikutusvaltaisimmista ympäristöajattelua muovanneista kirjoista tunnustettu Sand Countyn almanakka (1949) on jo käännetty useimmille maailmankielille.
Laji Filosofia ja aatehistoria
Formaatit Kirja
EAN 9789527189184
Julkaisija Eurooppalaisen filosofian seura
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789527189184
Opetusmateriaali 0
Koko 212
Kirjailija Aldo Leopold
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja