Palaa ylös
Herran soturit 2

1 / 1

Herran soturit 2

Andrzej Sapkowski

27,90
Hirtehistä menoa Euroopan keskiajassa Puolan kirjallisen kentän suuri tarinaniskijä Andrzej Sapkowski on jälleen vauhdissa. Lääkärialkemisti Reynevanin myrskyisä kujanjuoksu jatkuu sarjana vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Troskyn linnan tyrmästä
  • Fantasia, Kaunokirjallisuus
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Andrzej Sapkowski
Lue lisää
Hirtehistä menoa Euroopan keskiajassa

Puolan kirjallisen kentän suuri tarinaniskijä Andrzej Sapkowski on jälleen vauhdissa. Lääkärialkemisti Reynevanin myrskyisä kujanjuoksu jatkuu sarjana vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Troskyn linnan tyrmästä taikakeinoin vapautunut Reynevan jäljittääsalaperäistä Vogelsangia, päätyy kiipelistä toiseen ja tavoittaa lopulta rakastamaansa Nicolettan - vai tavoittaako?

”Andrzej Sapkowskin jutustelevaa historiallista tarinointia on nautinnollista lukea. - - Sapkowskin trilogian julkaiseminen suomeksi erinomaisena käännöksenä suoraan puolan kielestä on kustantamolta selvä kulttuuriteko.” Vesa Sisättö, Helsingin Sanomat.

Andrzej Sapkowski (s. 1948) on Puolan menestyneimpiä nykykirjailijoita. Hänen 8-osainen The Witcher - Noituri -fantasiaeepoksensa on palkittu Suomessa kahdesti Tähtifantasia-palkinnolla, ja siitä on tehty Netflix-tv-sarja. Sapkowskin pääteoksenaan pitämä Hussilaistrilogia julkaistaan suomeksi kuudessa osassa, joista ovat aiemmin ilmestyneet Narrenturm 1 ja 2 sekä Herran soturit 1.
Laji Fantasia Kaunokirjallisuus
Formaatit Kirja
EAN 9789510450086
Julkaisija WSOY
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789510450086
Opetusmateriaali 0
Sarja Hussilaistrilogia
Koko 400
Kirjailija Andrzej Sapkowski
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja