Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Herran soturit 2

Andrzej Sapkowski

Kirja

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €

-18%
22,90 €
Suositeltu hinta: 27,90 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    5-7 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

Sisältyy kampanjaan:

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €
  • Fantasia, Kaunokirjallisuus
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Andrzej Sapkowski
Hirtehistä menoa Euroopan keskiajassa

Puolan kirjallisen kentän suuri tarinaniskijä Andrzej Sapkowski on jälleen vauhdissa. Lääkärialkemisti Reynevanin myrskyisä kujanjuoksu jatkuu sarjana vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Troskyn linnan tyrmästä taikakeinoin vapautunut Reynevan jäljittääsalaperäistä Vogelsangia, päätyy kiipelistä toiseen ja tavoittaa lopulta rakastamaansa Nicolettan - vai tavoittaako?

”Andrzej Sapkowskin jutustelevaa historiallista tarinointia on nautinnollista lukea. - - Sapkowskin trilogian julkaiseminen suomeksi erinomaisena käännöksenä suoraan puolan kielestä on kustantamolta selvä kulttuuriteko.” Vesa Sisättö, Helsingin Sanomat.

Andrzej Sapkowski (s. 1948) on Puolan menestyneimpiä nykykirjailijoita. Hänen 8-osainen The Witcher - Noituri -fantasiaeepoksensa on palkittu Suomessa kahdesti Tähtifantasia-palkinnolla, ja siitä on tehty Netflix-tv-sarja. Sapkowskin pääteoksenaan pitämä Hussilaistrilogia julkaistaan suomeksi kuudessa osassa, joista ovat aiemmin ilmestyneet Narrenturm 1 ja 2 sekä Herran soturit 1.
Laji:
Fantasia
Kaunokirjallisuus
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789510450086
Julkaisija:
WSOY
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789510450086
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Hussilaistrilogia
Koko:
400
Kirjailija:
Andrzej Sapkowski

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .