Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Valon anatomia

Anja Hiidenheimo

Kirja

24,50 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    14-25 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Esseet ja novellit, Kaunokirjallisuus
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Anja Hiidenheimo
"Heiluriliikkeenä halkeamasta pulppusi yhtenä suurena sekamelskana kaikki, mitä torilla oli koskaan ollut, kaikki, mikä milloinkaan oli koskettanut maata, jokainen esine, olento, eläin, ihminen, koppakuoriainen, hevonen ja rattaat, lapsi, kissa, kukka ja puu. Monenkirjavat hiuksenhienot langat säihkyivät nousevan auringon valossa ja risteilivät olevaisesta toiseen."

Anja Hiidenheimon viisaat, vahvaväriset ja taidokkaat novellit keskittyvät tutkimaan ajan arvoitusta. Näkökulma voi olla lapsen, keski-ikäisen tai vanhuksen (tai kaikkia yhtä aikaa); lähestymistapa vaihtelee psykologisesta fantastiseen ja sävyt nostalgisesta groteskiin. Valon anatomia esittelee uuden, omintakeisen kertojanäänen.

Anja Hiidenheimo on syntynyt Kouvolassa, varttunut Lahdessa ja asuu nykyisin Helsingissä sekä Hämeenkoskella. Hän on kirjoittanut pitkään ja opiskellut kirjoittamista Kriittisessä korkeakoulussa ja Oriveden opistossa.
Laji:
Esseet ja novellit
Kaunokirjallisuus
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789522153807
Julkaisija:
Ntamo
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789522153807
Opetusmateriaali:
0
Koko:
164
Kirjailija:
Anja Hiidenheimo

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .