Palaa ylös
Mun mahdollisuus

1 / 1

Mun mahdollisuus

Anna-Liisa Lämsä, Lea Veivo

81,50 €
Mun mahdollisuus - Luovin valmentavassa koulutuksessa on ensimmäinen Ammattiopisto Luovin julkaisusarjassa julkaistava teos. Julkaisusarjan tarkoituksena on tuottaa tietoa ammatillisen erityisopetuksen tueksi sekä tehdä erityisopiskelijoiden kanssa t
  • Viihde, Lastenhoito ja kasvatus
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Anna-Liisa Lämsä, Lea Veivo
Lue lisää
Mun mahdollisuus - Luovin valmentavassa koulutuksessa on ensimmäinen Ammattiopisto Luovin julkaisusarjassa julkaistava teos. Julkaisusarjan tarkoituksena on tuottaa tietoa ammatillisen erityisopetuksen tueksi sekä tehdä erityisopiskelijoiden kanssa tehtävää työtä näkyväksi. Julkaistavissa teoksissa käsitellään ammatilliseen erityisopetukseen liittyviä ajankohtaisia aiheita. Erityisesti huomion kohteina ovat aiheet, joista on vain rajallisesti tietoa saatavilla. Näin myös tässä sarjan ensimmäisessä julkaisussa.

Mun mahdollisuus -kirjassa tarkastellaan valmentavaa koulutusta ja sen erityistä tukea tarvitseville nuorille tarjoamia mahdollisuuksia. Valmentava koulutus on monille ihmisille tuntemattomampi koulutusmuoto ja sitä koskevaa tietoa on tällä hetkellä vain rajallisesti saatavissa. Kirjan tavoitteena on vastata valmentavaa koulutusta koskevan tiedon tarpeeseen antamalla tietoa valmentavasta koulutuksesta yleensä sekä erityisesti Luovin valmentavasta koulutuksesta.

Kirjan johtoajatuksena ovat valmentavan koulutuksen erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille tarjoamat mahdollisuudet. Kirja jakaantuu kolmeen osaan. Ensimmäisessä osassa tarkastellaan valmentavan koulutuksen taustaa ja lähtökohtia. Samalla tässä osiossa on kyse valmentavan koulutuksen perusteista ja niiden teoreettisesta pohdinnasta. Toisessa osassa huomion kohteena ovat valmentavaan koulutukseen liittyvät kokemukset. Aihetta lähestytään opiskelijan, opiskelijan vanhemman, opettajan sekä opettaja-ohjaaja työparin näkökulmista. Kirjan kolmannessa osassa tarkastellaan valmentavan koulutuksen työmenetelmiä äidinkielenopetuksen, luovan kirjoittamisen, etä- ja monimuoto-opetuksen, ohjauksen ja tukipalvelujen näkökulmista. Erityistä tukea tarvitsevien nuorten parissa toimivat voivat löytää kirjasta ideoita omaan työhönsä. Vaikka menetelmät eivät ole välttämättä sellaisenaan sovellettavia, voi itse kukin kehittää niiden pohjalta omia tapojaan toimia.

Lisäksi kirjassa käsitellään lyhyesti valmentavan koulutuksen historiaa ja tulevaisuuden haasteita.

Kirjan kirjoittajat ovat Ammattiopisto Luovissa työskenteleviä erityisopetuksen ammattilaisia. Kirjan ovat toimittaneet Luovin kehityspäällikkö Lea Veivo ja tutkimuspäällikkö Anna-Liisa Lämsä.
Laji Viihde Lastenhoito ja kasvatus
Formaatit Kirja
EAN 9789525348187
Julkaisija Ammattiopisto Luovi
Sidottu Nidottu
Kieli Finnish
ISBN 9789525348187
Opetusmateriaali 0
Sarja Luovin julk. 1/2010
Koko 177
Kirjailija Anna-Liisa Lämsä Lea Veivo
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja