Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Lähihoitajan lääkelaskut ja matematiikka

1 / 1

Lähihoitajan lääkelaskut ja matematiikka

51,90 €
Lähihoitajan lääkelaskut ja matematiikka sisältää kaiken, mitä lähihoitajan täytyy tietää lääkelaskuista ja matematiikasta. Asiat opetetaan helposti, napakasti ja selkeästi. Lähihoitajan lääkelaskut ja matematiikka on järjestetty uuden OPSin mukaise
  • Lasten ja nuorten tietokirjat
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Anna-Marja Pussinen, Liisa Somerharju
Lue lisää
Lähihoitajan lääkelaskut ja matematiikka sisältää kaiken, mitä lähihoitajan täytyy tietää lääkelaskuista ja matematiikasta. Asiat opetetaan helposti, napakasti ja selkeästi.

Lähihoitajan lääkelaskut ja matematiikka on järjestetty uuden OPSin mukaiseen järjestykseen. Kirja alkaa osiolla, jossa kerrataan lääkelaskennassa tarvittava perusmatematiikka. Teemoina osiossa ovat desimaaliluvut, yksikkömuunnokset, murtoluvut ja kymmenpotenssit. Toinen osio käsittelee geometriaa. Kolmannessa osiossa käydään läpi matematiikan välineitä ongelmanratkaisuihin. Aiheita ovat verranto ja ihminen ja ravinto. Neljännessä osiossa tutustutaan tilastomatematiikkaan ja viidennessä talousmatematiikkaan. Kuudes osio käsittelee lääkematematiikkaa: annostusta, liuoslaskuja ja tiputusnopeuksia. Jokaisen luvun lopussa on lähihoitajan työhön liittyviä harjoitustehtäviä.

Vuonna 2019 tehdyssä uudistuksessa kirjan rakennetta ja järjestystä on korjattu vastaamaan uuden OPSin järjestystä. Lisäksi geometria-osioon on lisätty harjoituksia. Muutoin se soveltuu käytettäväksi rinnan aiemman painoksen (2016) kanssa.
Laji Lasten ja nuorten tietokirjat
Formaatit Kirja
EAN 9789513775001
Julkaisija Edita
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789513775001
Opetusmateriaali 0
Sarja Lähihoito
Koko 214
Kirjailija Anna-Marja Pussinen Liisa Somerharju
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja