Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Onnellinen perhe

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Anne Karilahti

26,40 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Lapset ja vanhemmuus
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Anne Karilahti
Opas hyvään arkeen, itsetuntoon ja hyvinvointiin.

Tämä kirja on kirjoitettu vanhemmalle, joka haluaa luoda perheestään onnellisen tiimin. Teoksessa on hyödynnetty valmentavan tiimijohtamisen taitoja; miten kirkastat arvot, rakennat tavoitteen, sitoutat ja motivoit. Tulostavoitteina ovat onnellisuus, kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä hyvä itsetunto.

Vuosikymmeniä sitten johtaminen, opettaminen ja kasvattaminen olivat selkeiden ohjeiden ja valmiin tiedon antamista ylhäältä alaspäin. Nykyään johtajuus on valmentamista ja opettaminen osallistavaa. Sama trendi on jalkautumassa kasvatukseen, joten kirja on vastaus nykyaikaiseen vanhemmuuteen.

Kirjassa on hyödynnetty positiivista psykologiaa, kognitiivista käyttäytymistiedettä ratkaisukeskeisyyttä.
Käytännössä tämä tarkoittaa myönteistä ajattelua, yksilön vahvuuksien kirkastamista sekä mahdollisuuksien näkemistä haasteiden sijaan.

Kasvatuskirjat ovat olleen yleensä äitien mielenkiinnon kohde. Kirja on kirjoitettu johtamisen näkökulmasta, joten se sopii hyvin myös miehen ajatusmaailmaan omaksuttavaksi. Kirjassa on huomioitu myös nykyajan muuttuvat perhemuodot. Perhe ei ole enää isä, äiti jakaksi lasta. Tiimiajattelulla luodaan perheeseen yhteenkuuluvuuden tunnetta. Tiimin jäsenet puhaltavat yhteen hiileen toisiaan kannustaen ja luoden ”hyvä me”-henkeä.

Anne Karilahti on yksi henkisen valmennuksen uranuurtajista Suomessa. Hänen toimintaansa on aina ohjannut intohimo mielen voimaan ja ihmisen henkiseen kasvuun. Anne on perustanut valmennusyritys Valmentamon, joka on kouluttanut satoja ratkaisukeskeisiä valmentajia ja valmentanut tuhansia yksittäisiä ihmisiä. Valmentamon opiskelijat ovat niin yksityisiä henkilöitä kuin eri ammattienkin edustajia; opettajia, lääkäreitä, psykologeja, sosionomeja, johtajia, esimiehiä, toimittajia jne.
Laji:
Lapset ja vanhemmuus
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789523217164
Julkaisija:
readme.fi
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789523217164
Opetusmateriaali:
0
Koko:
247
Kirjailija:
Anne Karilahti

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.