Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Nallukka

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Anne Kotokorpi

13,50 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    14-25 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Lastenkirjat
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Anne Kotokorpi
Nallukka on Siirin paras lelukaveri, ruskea ja täydellinen, oikea rotunalle.

Sarjan Kolmannessa tarinassa Nallukka ja Siiri kokevat jännittävän taikashow´n. Hullunkurisinta on, että Nallukka tempautuu esitykseen niin kiihkeästi, että nalleparalta lähtee melkein jalat alta. Vaikuttavan esityksen inspiroimina Siiri ja Nallukka harkitsevat jopa taikurin uraa.

Nallukka -kirjojen tavoitteena on kirjata muistiin lapsen arkea ja juhlaa, rehellisesti, huumorilla höystettynä. Lukija tunnistanee osan tarinoiden tapahtumista sattuneen omallekin kohdalle. Samalla ne toimivat muistiinpanoina lapsuuden hullunkurisista arkipäivistä, jotka valitettavasti niin helposti unohtuvat vuosien mittaan. Nallukka haluaa muistuttaa kaikkia pienten lasten vanhempia, että nauttikaa lastenne seurasta juuri nyt!

Sarja jatkuu edelleen Nallukan Neljännellä tarinalla.
Laji:
Lastenkirjat
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789525760095
Julkaisija:
Anne Kotokorpi
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789525760095
Opetusmateriaali:
0
Koko:
14
Kirjailija:
Anne Kotokorpi

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.