Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

  • 64

    %

Laatikkopuutarhurin opas

1 / 1

Laatikkopuutarhurin opas

Anne-Marie Nageleisen

8,90

-64%

25 €
Kokenut puutarhuri Anne-Marie Nageleisen kertoo kirjassaan puutarhalaatikoissa tapahtuvasta ruutuviljelystä perusteellisesti ja selkein ohjein. Kirja on erinomainen opas onnistuneeseen lopputulokseen ja runsaaseen satoon pienemmällä vaivalla kuin per
  • Puutarha
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Anne-Marie Nageleisen
Lue lisää
Kokenut puutarhuri Anne-Marie Nageleisen kertoo kirjassaan puutarhalaatikoissa tapahtuvasta ruutuviljelystä perusteellisesti ja selkein ohjein. Kirja on erinomainen opas onnistuneeseen lopputulokseen ja runsaaseen satoon pienemmällä vaivalla kuin perinteisessä riviviljelyssä on totuttu.

Kun hyötytarha perustetaan totutusta poiketen ruutuihin, voi pienessä tilassa viljellä tehokkaasti mitä erilaisimpia kasveja. Ruutuviljely sopiikin mainiosti myös pieniin pihoihin. Puutarhalaatikkoon perustettu ruutupuutarha tarjoaa monta etua perinteiseen riviviljelyyn nähden. Runsas kasvien kirjo huolehtii kasvimaan biologisesta tasapainosta. Ruutuviljelypenkit tekevät kasvimaasta selkeän ja niitä voi perustaa vaikka keskelle koristepuutarhaa. Tiivis istutus vaikeuttaa rikkakasvien kasvua, joten kitkeminen vähenee. Pieniä viljelyruutuja on helppo hoitaa joka puolelta kurottelematta.

Kirjassa on paljon kuvia ja yksityiskohtaiset neuvot 35:n eri vihanneksen ja yrtin kylvöstä aina sadonkorjuuseen asti. Näillä ohjeilla onnistuminen on helppoakin helpompaa.
Laji Puutarha
Formaatit Kirja
EAN 9789523124585
Julkaisija Minerva
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789523124585
Opetusmateriaali 0
Koko 191
Kirjailija Anne-Marie Nageleisen
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja