Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

Apua, sukissani on lohikäärmeitä!

1 / 1

Apua, sukissani on lohikäärmeitä!

20,90 €

-5%

22 €
Päiväkotiin lähtiessä Kaiku pähkäilee, mitä pukisi ylleen. Ensimmäiset vaatteet löytyvät helposti, mutta sitten tulee sukkien vuoro. Vaatekaappiin on pesiytynyt vain lohikäärmesukkia! Ne pistelevät, hönkivät kuumia lieskoja ja kutittavat suomuillaan
  • Lastenkirjat
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Annika Hämynen
Lue lisää
Päiväkotiin lähtiessä Kaiku pähkäilee, mitä pukisi ylleen. Ensimmäiset vaatteet löytyvät helposti, mutta sitten tulee sukkien vuoro. Vaatekaappiin on pesiytynyt vain lohikäärmesukkia! Ne pistelevät, hönkivät kuumia lieskoja ja kutittavat suomuillaan Kaikun varpaita.

Ikäviltä tuntuvat sukat hermostuttavat Kaikua, ja koko pukeutumistilanne uhkaa mennä pieleen. Onneksi yhdet sukat suostuvat yhteistyöhön ja Kaikun mieli rauhoittuu. Mutta mitä tapahtuu, kun seuraavaksi pitäisi laittaa ulkovaatteet, joissa asustaa lohikäärme Jättiroihu serkkuineen?

Apua, sukissani on lohikäärmeitä! on lempeä ja helposti samaistuttava kirja aistiherkkyyksistä. Kirjassa on neljä mielikuvituksella höystettyä tarinaa aistiherkän Kaikun arjesta. Kertomukset antavat ymmärrystä aistiherkkyydestä sekä vertaistukea aistiherkälle lapselle ja tämän vanhemmille. Yhtä lailla ne tarjoavat houkuttelevia satuhetkiä kaikille lapsille. Kirja sisältää myös lastenpsykiatrian erikoislääkärin Anita Puustjärven tietoiskun aistiherkkyyksistä.

Annika Hämynen on kahden lapsen äiti, jonka kotona lymyilee lohikäärmeitä milloin missäkin vaatteessa. Hän on työskennellyt vuosia lasten parissa. Kirjan on kuvittanut Johanna Lehtomaa.

Suositusikä 4+
Laji Lastenkirjat
Formaatit Kirja
EAN 9789523702233
Julkaisija Kumma-kustannus
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789523702233
Opetusmateriaali 0
Koko 52
Kirjailija Annika Hämynen
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä