Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Perhosbaarista liskonpetiin

1 / 1

Perhosbaarista liskonpetiin

Antti Koli

24,90
25 €
Tiedätkö, mitkä ovat perhosten suosikkikukkia, entä kuinka madot saadaan viihtymään kompostissa ja millainen on siilille mieluisa pesä? Kotipihallakin voi hidastaa ilmastonmuutosta ja torjua lajikatoa monin tavoin. Perhosbaarista liskonpetiin on kir
  • Puutarha
  • Kirja
  • Muu
  • Suomi
  • Antti Koli
Lue lisää
Tiedätkö, mitkä ovat perhosten suosikkikukkia, entä kuinka madot saadaan viihtymään kompostissa ja millainen on siilille mieluisa pesä? Kotipihallakin voi hidastaa ilmastonmuutosta ja torjua lajikatoa monin tavoin.

Perhosbaarista liskonpetiin on kirja jokaiselle, joka haluaa tukea ympäristön monimuotoisuutta pihalla, puutarhassa ja lähiluonnossa. Teos tarjoaa käytännöllisiä keinoja eläinlajien hyvinvoinnin ja runsauden sekä kasviston monimuotoisuuden lisäämiseen. Keskeistä on etenkin hallittu hoitamattomuus ja luonnonmukainen kasvillisuuden lisääminen. Avuksi ovat myös oikeanlainen maaperän hoito ja vaikkapa lintujen ruokinta.

Vastuullinen pihan ja puutarhanhoito tarjoaa paljon iloa ja mielekkyyttä. Luonnon hyväksi kannattaa toimia jo omalla pihalla!

Teos valittiin Vuoden luontokirjaksi 2022.
Laji Puutarha
Formaatit Kirja
EAN 9789523545533
Julkaisija KIRJAPAJA
Sidottu Muu
Kieli Suomi
ISBN 9789523545533
Opetusmateriaali 0
Koko 167
Kirjailija Antti Koli
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja