Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tunne, antitunne, perimä

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Antti Pietiäinen

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €

39,20 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

Sisältyy kampanjaan:

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €
  • Kunto ja terveys
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Antti Pietiäinen
Milloin viimeksi koko kehosi reagoi, kun tunsit pelkoa, vihaa, syyllisyyttä tai häpeää? Tiesitkö, että tunteen koti on keho?

Vai kiellätkö nuo ikävät tunteet, jolloin ne muuttuvat kehon tunnelukoiksi, antitunteiksi? Lukkotilassa pelon kieltäjästä tulee arka tai uhkarohkea, vihan kieltäjästä kiltti tai katkera, syyllisyytensä kieltäjästä syyttäjä tai syyllistyjä, häpeän kieltäjästä häpeämätön tai enkeli.

Entä kannatko itsessäsi kehon tunnelukkoina niitä traumaattisia kokemuksia, jotka vanhempasi ja esivanhempasi ovat jättäneet käsittelemättä? Muistaako kehosi kielletyn vihan, joka lukkiutuneena aiheuttaa fyysisiä kipuja ja sairauksia?

Siirrätkö kohtaamattomat tunteesi edelleen lastesi taakaksi vai oletko valmis katkaisemaan tunneperimän ketjun? Uskallatko vapauttaa itsesi ja lapsesi, löytää tunteillesi tietoisen kohteen - myös niille lapsuutesi traumoille, jotka toistuvat elämänkaaressasi kriiseinä 18 vuoden välein?

Tämä kirja on tarkoitettu niille, jotka haluavat oppia tuntemaan itsensä, löytää identiteettinsä ja terveyden. Apuna tässä on tunnevyöhyketerapia, tunnetaideterapia, tunteiden dynamiikka. Niistä tuhannet suomalaiset ovat löytäneet tien aitoon, tuntevaan itseensä, tasapainoon, iloon, vapauteen. Hyvää matkaa!
Laji:
Kunto ja terveys
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789519758732
Julkaisija:
Natura Medicina
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789519758732
Opetusmateriaali:
0
Koko:
231
Kirjailija:
Antti Pietiäinen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.