Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

  • 52

    %

Tuftaus tutuksi

1 / 1

Tuftaus tutuksi

Arounna Khounnoraj

11,90

-52%

25 €
Ota haltuun tekniikka, joka on nousussa niin meillä kuin muualla! Tuftaus on käsityömuoto, joka on viime vuosina kasvattanut suosiotaan. Se on jäänyt monelle vieraaksi, vaikka kyse ei ole uudesta ilmiöstä. Tuftaus on viktoriaanisen ajan versio vielä
  • Muu käsityö
  • Kirja
  • Muu
  • Suomi
  • Arounna Khounnoraj
Lue lisää
Ota haltuun tekniikka, joka on nousussa niin meillä kuin muualla!

Tuftaus on käsityömuoto, joka on viime vuosina kasvattanut suosiotaan. Se on jäänyt monelle vieraaksi, vaikka kyse ei ole uudesta ilmiöstä. Tuftaus on viktoriaanisen ajan versio vielä vanhemmasta koukkuamistekniikasta.

Ammattimaisia tuftaajia on ollut aina, mutta tekniikka on mutkattomuudessaan kenen tahansa helppo oppia. Työkaluiksi riittävät kerä lankaa, pala kangasta, tuftausneula sekä kirjontakehikko, jonka voi ostaa valmiina tai tehdä itse.

Tässä kirjassa esitellään 20 upeaa mallityötä, joilla voit koristaa itsesi ja kotisi. Vaihe vaiheelta etenevien kuvallisten ohjeiden avulla opit tekemään hiuskorun, rintakorun, näyttäviä tyynyjä, seinäkoristeita, laukkuja, torkkupeiton sekä värikkään maton.

Tyylikkäät kasviaiheet ja abstraktit mallit päivittävät kirjotut tekstiilit kertaheitolla nykykotiin sopiviksi, ja inspiroivat valokuvat antavat lisätukea työskentelyyn.
Laji Muu käsityö
Formaatit Kirja
EAN 9789523414013
Julkaisija KUSTANNUS-MÄKELÄ
Sidottu Muu
Kieli Suomi
ISBN 9789523414013
Opetusmateriaali 0
Koko 159
Kirjailija Arounna Khounnoraj
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja