Palaa ylös
Ilias lapsille

1 / 1

Ilias lapsille

Arto Kivimäki

26,70
Länsimaisen kirjallisuuden starttipistooli, Homeroksen Ilias, on pistämätön tarina Troijan kymmenvuotisen sodan loppuvaiheista. Teos on kiehtonut lukijoita yli kaksi ja puoli tuhatta vuotta. Se pitää sisällään jännitystä, rakkautta, urhoollisia sank
  • Sekalaiset, Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Arto Kivimäki
Lue lisää
Länsimaisen kirjallisuuden starttipistooli, Homeroksen Ilias, on pistämätön tarina Troijan kymmenvuotisen sodan loppuvaiheista.

Teos on kiehtonut lukijoita yli kaksi ja puoli tuhatta vuotta. Se pitää sisällään jännitystä, rakkautta, urhoollisia sankareita ja hurjia taisteluja. Moni keskustelee Iliaasta sujuvasti, mutta ihan kaikki heistä eivät sitä välttämättä ole lukeneet. Viimeistään nyt kannattaa!

Arto Kivimäen Ilias lapsille kertoo suorasanaisesti ja jännittävästi Troijan ja Akhilleuksen kohtalon päivistä. Mika Launiksen ihana kuvitus herättää tämän historian ja tarun loistokeitoksen eloon.

Kymmenen vuotta kreikkalaiset ovat sotineet Troijan kaupungin edustalla valloittamatta kaupunkia. Ikään kuin se ei olisi tarpeeksi, heidän suurin urhonsa Akhilleus on pahanlainen tuittupää ja äkäpussi. Minkälaisiin juonitteluihin on ryhdyttävä kaupungin valloittamiseksi, mitä muurin toisella puolella sodasta ajattelevat kuningas Priamos tai hänen poikansa Hektor?

Homeroksen tarinoiden suuri arvo on niiden perustavanlaatuinen inhimillisyys ja moniulotteisuus. Ilias on myös tarina inhimillisestä heikkoudesta ja siitä, kuinka vihollisetkin voivat ymmärtää ja kunnioittaa toisiaan. Ilias lapsille sopii nimensä mukaisesti lapsille, mutta myös esimerkiksi nuorille, aikuisille sekä vanhuksille.
Laji Sekalaiset Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus
Formaatit Kirja
EAN 9789518516722
Julkaisija Teos
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789518516722
Opetusmateriaali 0
Koko 278
Kirjailija Arto Kivimäki
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja