Palaa ylös
Asiatiska favoriter

1 / 1

Asiatiska favoriter

Filip Poon

27,90 €
I Asiatiska favoriter hittar du den godaste maten från Asien i en och samma bok. En grundkokbok med 65 smaksäkra recept som är enkla att följa från Kina, Japan, Korea, Vietnam och Thailand. Det handlar om rätter som Filip Poon minns från barndomen o
  • Keittokirjat
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Ruotsi
  • Filip Poon
Lue lisää

I Asiatiska favoriter hittar du den godaste maten från Asien i en och samma bok. En grundkokbok med 65 smaksäkra recept som är enkla att följa från Kina, Japan, Korea, Vietnam och Thailand. Det handlar om rätter som Filip Poon minns från barndomen och sådant han lärt sig att älska och laga som vuxen. Allt från hot pot-gryta till teriyakispett, krispig pekinganka, tonkatsufläsk, gyoza, stekta nudlar och bibimpab.

Du får lära dig hur du får till de där autentiska smakerna och hittar harmonin med enkla medel men också baskunskaper kring råvaror, hur du viker dumplings, vad MSG är samt hur du kokar ris i en vanlig kastrull. Boken är indelad i fyra kapitel – vardag, streetfood, helg och smårätter – och rikligt illustrerad med både fotografier och teckningar.

Laji Keittokirjat
Formaatit Kirja
EAN 9789178874392
Julkaisija Bonnier Fakta
Sidottu Kovakantinen
Kieli Ruotsi
ISBN 9789178874392
Opetusmateriaali 0
Koko 160
Kirjailija Filip Poon
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja