Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Pakanuudenaikainen nimistö (näköispainos)

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Aukusti Valdemar Forsman

27,30 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    11 - 22 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Viihde, Maantiede ja matkaopppaat
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Aukusti Valdemar Forsman
Tutkimuksia suomenkansan persoonallisen nimistön alalla. I. Pakanuudenaikainen nimistö. Johdanto on suomalaisen henkilönimitutkimuksen uranuurtajan A. V. Forsmanin (vuodesta 1906 Koskimies, 1856-1929) lisensiaattityö vuodelta 1891. Teos tutkii suomalaisia etu- ja sukunimiä muinaishistorian ajoilta sekä tuonaikaisia nimenantotapoja (Nimittäjäisiä) ja uskomuksia. Teoksessa on myös esimerkkiluetteloita, millaisia nimiä eri puolilla Suomea on annettu. - "Suomenkansa on historian kuopus, nuorin vaan tuskinpa rakkain lapsi. Aina väkeviempiensä hallittavana, ominaisluonnettaan tehokkaasti kannattavan vapauden puutteessa, se on menettänyt suuren määrän alkuperäisiä piirteitään, niinpä myöskin omintakeisen ihmisnimistönsä. (...) Tutkimuksen soihtu kädessään saattaa kuitenkin sivistyshistorioitsija (...) näkyviin tuoda melkoisen määrän tuota muinaista kansallisomaisuutta, kumminkin sen verran, että hyvin käy päättäminen minkälaatuinen ja mitenkä runsas tuo muinainen nimistö on ollut (...)"
Laji:
Viihde
Maantiede ja matkaopppaat
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789522153395
Julkaisija:
Ntamo
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789522153395
Opetusmateriaali:
0
Koko:
256
Kirjailija:
Aukusti Valdemar Forsman

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.