Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Muksuoppi

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Muksuoppi

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Ben Furman

12,90 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    6-14 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Lapset ja vanhemmuus
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Ben Furman
Tämän työkirjan avulla 4-12 vuotiaat lapset voivat voittaa monenlaisia ongelmia opettelemalla taidon, joka korjaa heidän ongelmansa.

Muksuoppityökirjan avulla taitojen opetteleminen on lapselle hauskaa ja palkitsevaa. Lapsi saa itse päättää monista taidon opettelemiseen liittyvistä yksityiskohdista ja hänelle tärkeät ihmiset - mukaan lukien hänen toverinsa - tukevat ja auttavat häntä alusta loppuun saakka.

Kun lapsi on Muksuoppi-työkirjan avulla oppinut uuden taidon, voit antaa hänelle työkirjan lopusta löytyvän Muksuoppimestarin kunniakirjan.

Työkirja sisältää yksinkertaiset ohjeet lapselle sekä tarkemmat käyttöohjeet lasta ohjaavalle aikuiselle. Työkirjaa voidaan käyttää niin kotona kuin päiväkodeissa tai kouluissa.
Laji:
Lapset ja vanhemmuus
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789525174441
Julkaisija:
Lyhytterapiainstituutti
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789525174441
Opetusmateriaali:
0
Koko:
29
Kirjailija:
Ben Furman

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.