Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Makumatka Länsi-Uudellamaalla

1 / 1

Makumatka Länsi-Uudellamaalla

41,80 €
Suuren suosion saavuttanut Smaka på Västnyland -kirja - kaksi painosta yhden kesän aikana! - ilmestyy nyt suomeksi. Makumatka Länsi-Uudellemaalla/Lähiruokaa tunteella tarjoaa aitoja makuelämyksiä, kauniita maisemia ja hyviä muistoja, suomenruotsalai
  • Keittokirjat
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
Lue lisää
Suuren suosion saavuttanut Smaka på Västnyland -kirja - kaksi painosta yhden kesän aikana! - ilmestyy nyt suomeksi.

Makumatka Länsi-Uudellemaalla/Lähiruokaa tunteella tarjoaa aitoja makuelämyksiä, kauniita maisemia ja hyviä muistoja, suomenruotsalaisin maustein.

Tervetuloa makumatkalle Länsi-Uudellemaalle. Täällä saat aitoja makuelämyksiä, näet kauniita maisemia ja kerrytät hyviä muistoja. Länsi-Uudellamaalla lähiruokaelämyksiä vaalitaan.

Kirjoittajat ja Slow Food Västnyland haluavat kertoa, mistä ainutlaatuiset ruoka-ainekset ja niistä jalostetut tuotteet ovat peräisin. Tutustumme viljelyksiin ja ravintoloihin, meijereihin ja panimoihin, reko-jakeluun ja kesätoreihin, maatilakauppoihin ja herkkumyymälöihin. Tietysti myös Fiskarsin suureen Slow Food Festivaaliin.

Kirjan toimittaja Bitte Westerlund on lähiruokaintoilija ja monipuolinen tiedotusalan toimija. Hänen juurensa ovat syvällä länsiuusmaalaisessa mullassa.
Kirjoittajia ovat myös mm. Daniela Andersson, Henrik Ekberg, Matias Kaihovirta, Tarja Kvarnström, Berit Mariani-Cerati, Catherine Munsterhjelm ja Anna Paljakka. Valokuvaaja Kevin Stewart ja monet muut ovat auttaneet kuvin, tekstein, reseptein ja raaka-ainein. Eva Tordera Nuno vastaa taitosta ja osasta viittäsataa kuvaa.

Tervetuloa mukaamme makumatkalle Inkooseen, Raaseporiin ja Hankoon.
Laji Keittokirjat
Formaatit Kirja
EAN 9789529423255
Julkaisija Slow Food Västnyland
Sidottu Kovakantinen
Kieli Finnish
ISBN 9789529423255
Opetusmateriaali 0
Koko 222
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja