Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Lean

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Björn Olsson, Per Petersson, Thomas Lundström

113,50 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Liiketalous
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Björn Olsson, Per Petersson, Thomas Lundström
Länsimainen näkökulma lean-filosofiaan ja lean-kulttuurin luomiseen.

Teos kertoo, mitä työntekijöiltä ja esimiehiltä vaaditaan, jotta lean-työskentelyllä saavutetaan halutut tulokset, miten luodaan edellytykset havaita ja poistaa hukkaa. Lisäksi kirjasta selviää muun muassa mitä tarkoitetaan virtaustehokkuudella ja miten se eroaa resurssitehokkuudesta, kuinka tehokkaita virtauksia luodaan ja miten luodaan toimivat tavoitteet ja kuinka niitä mitataan.

Kirjassa on lukuisia esimerkkejä ja havainnekuvia eri toimialoilta. Kirjoittajat rikastavat kuvaa lean-ajattelusta esittelemällä myös tuotantoteollisuuden ulkopuolisia ratkaisuja.

Teos on ennen kaikkea oppikirja. Se auttaa organisaatioita ymmärtämään leanin taustalla vaikuttavia ajatuksia, sillä ne ovat edellytys lean-investoinnin menestymiselle. Ymmärrystä tarvitaan myös siihen, että opitaan valitsemaan oikeat, organisaatiolle soveltuvat kehittämistoimenpiteet.
Laji:
Liiketalous
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789198037258
Julkaisija:
Suomen Lean-yhdistys
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789198037258
Opetusmateriaali:
0
Koko:
355
Kirjailija:
Björn Olsson
Per Petersson
Thomas Lundström

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.