Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Mielenterveyshoitotyö

1 / 1

Mielenterveyshoitotyö

Anne Kanerva, Carita Kuhanen, Carla Schubert, Kaisu Hämäläinen, Tarja Seuri

52,50

-8%

57 €
Mielenterveyshoitotyön ydin on potilaan ja hoitajan välinen yhteistyösuhde, ja tässä kirjassa painotetaan psykoedukaatiota. Kirjaan on valittu keskeiset mielenterveysongelmat ja erityiskysymyksiksi kriisissä ja itsemurhavaarassa oleva sekä uhkaavasti
  • Lääketiede
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Anne Kanerva, Carita Kuhanen, Carla Schubert, Kaisu Hämäläinen, Tarja Seuri
Lue lisää
Mielenterveyshoitotyön ydin on potilaan ja hoitajan välinen yhteistyösuhde, ja tässä kirjassa painotetaan psykoedukaatiota. Kirjaan on valittu keskeiset mielenterveysongelmat ja erityiskysymyksiksi kriisissä ja itsemurhavaarassa oleva sekä uhkaavasti käyttäytyvä potilas. Näiden kaikkien potilasryhmien kohdalla tulee tietää mahdolliset hoitopolut, ja kuinka hoitotyön keinoin potilaita voi parhaiten auttaa. Kirjan lääkehoidosta kertova luku käsittelee yksityiskohtaisesti psyykenlääkkeiden erityispiirteitä, hyötyjä ja haittoja sekä käyttöalueita.

Tavoitteena on syventää hoitajan näkemystä ja ymmärrystä psyykenlääkkeistä ja täten lisätä hänen valmiuksia opastaa ja ohjata potilaita psyykenlääkkeiden käytössä. Kirja on tarkoitettu mielenterveyshoitotyön oppikirjaksi ammattikorkeakouluopintoihin. Tästä kirjasta on myös hyötyä laajasti käytännön hoitotyössä, kun tavoitteena on potilaan kokonaisvaltainen hoito.
Laji Lääketiede
Formaatit Kirja
EAN 9789526340357
Julkaisija Sanoma Pro
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789526340357
Opetusmateriaali 0
Sarja Terveysala korkea-aste
Koko 367
Kirjailija Anne Kanerva Carita Kuhanen Carla Schubert Kaisu Hämäläinen Tarja Seuri
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja