Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Kokonaisvaltaisen äänenkäytön tekniikka

Cathrine Sadolin

Kirja

76,20 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    5-7 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Muu musiikki
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Cathrine Sadolin
Kirja perustuu tuoreeseen ja jatkuvasti päivettyyn laulutekniikan tutkimukseen. CVT:tä suosittelevat laulajat, laulunopettajat, näyttelijät, puheterapeutit ja lääkärit eri puolilla maailmaa.

Cathrine Sadolin on maailman johtavia lauluäänen tutkijoita. Hän on perehtynyt laulamisen eri tyyleihin 25 vuoden ajan ja itsekin ammattilaulajana kehittänyt innovatiivista lähestymistapaansa myös omien kokemustensa kautta. Hän vierailee säännöllisesti luennoitsijana äänenkäytön kansainvälisissä konferensseissa. Hän on erikoistunut laluäänen ongelmien ratkaisuun, väsyneen äänen kuntoutukseen ja laulutekniikan opetukseen kaikissa eri musiikin tyylilajeissa. Hän on työskennellyt niin teattereissa, oopperoissa kuin levy-yhtiöissäkin äänikouluttajana ja tuottajana. Hän on itse esiintynyt eri puolilla Eurooppaa klassisen, folk- ja rockmusiikin laulajana ja tehnyt useita levyvä.

Vuonna 2002 Cathrine perusti kolmivuotisen laulu- ja laulunopettajakurssin, joka on tarkoitettu jatkokoulutukseksi laulamisen ammattilaisille. Vuonna 2005 hän perusti Kööpenhaminaan Complete Vocal Institute (CVI) -oppilaitoksen. Nykyään CVI:llä on haaraosastoja eri maissa, ja se on Euroopan suurin laulamisen ammattilaisten ja puoliammattilaisten koulutuslaitos.
Laji:
Muu musiikki
Formaatit:
Kirja
EAN:
9788799243648
Julkaisija:
Gehrmans Musikförlag
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9788799243648
Opetusmateriaali:
0
Kirjailija:
Cathrine Sadolin

Katso lisää arvosteluja (-3)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .