Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Kertokaa se mehiläisille, osa 1

1 / 1

Kertokaa se mehiläisille, osa 1

Diana Gabaldon

23,90
24 €
Rakastettu Matkantekijä-sarja saa kauan odotettua jatkoa 1779. Jamie Fraser ja Claire Randall ovat viimein löytäneet takaisin toistensa luo ja rakentavat uutta elämää Pohjois-Amerikan siirtokunnissa. Jamien ja Clairen tytär Brianna on selvinnyt omis
  • Historialliset romaanit
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Diana Gabaldon
Lue lisää
Rakastettu Matkantekijä-sarja saa kauan odotettua jatkoa

1779. Jamie Fraser ja Claire Randall ovat viimein löytäneet takaisin toistensa luo ja rakentavat uutta elämää Pohjois-Amerikan siirtokunnissa. Jamien ja Clairen tytär Brianna on selvinnyt omista koettelemuksistaan mutta miettii, oliko pako vanhempien luo kuitenkaan turvallisin valinta. Taudit, nälänhätä ja pian alkava sota kaihertavat Briannan mieltä.

Yhdysvaltain vapaussodan kolkuttaessa ovella Jamie teroittaa miekkaansa ja Claire valmistelee kirurginvälineitään. Claire ei voi olla miettimättä, tuleeko sodassa virtaamaan myös hänen rakkaimpiensa veri.

Diana Gabaldonin Matkantekijä-sarjaa luetaan yli sadassa maassa intohimoisesti, ja sen pohjalta on tehty suosittu tv-sarja Outlander. Kirjasarjan kauan odotettu yhdeksäs romaani Kertokaa se mehiläisille on ajan ja paikan ylittävä rakkaustarina, jännitysseikkailu ja huumaava epookkidraama, Gabaldonia parhaimmillaan. Teos julkaistaan kahdessa osassa.

Suunnaton ja syvällekäyvä Moni parhaista kohtauksista on pieniä hetkiä, erityisesti ne, jotka kuvaavat Clairen ja Jamien kestävää rakkautta. The Washington Post
Laji Historialliset romaanit
Formaatit Kirja
EAN 9789512422180
Julkaisija Gummerus
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789512422180
Opetusmateriaali 0
Sarja Matkantekijä
Koko 597
Kirjailija Diana Gabaldon
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja