Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Luiden kaiku

1 / 1

Luiden kaiku

Diana Gabaldon

8,50
Yhdysvallat, 1770-luku. Jamie Fraserilla on Yhdysvaltain vapaussodassa vastassaan oma avioton lapsensa, nuori brittiluutnantti. Jamie mieluummin kuolisi kuin taistelisi poikaansa vastaan. Jamien aikamatkustava vaimo Claire Randall tietää jo tässä vai
  • Kaunokirjallisuus
  • Kirja
  • Nidottu, pehmeäkantinen
  • Suomi
  • Diana Gabaldon
Lue lisää
Yhdysvallat, 1770-luku. Jamie Fraserilla on Yhdysvaltain vapaussodassa vastassaan oma avioton lapsensa, nuori brittiluutnantti. Jamie mieluummin kuolisi kuin taistelisi poikaansa vastaan. Jamien aikamatkustava vaimo Claire Randall tietää jo tässä vaiheessa, että amerikkalaiset voittavat sodan, mutta nyt hänen on taisteltava pitääkseen Jamien hengissä.

Tulevaisuuden turvassa 1980-luvulla Jamien ja Clairen tytär Brianna on asettunut Skotlantiin miehensä Roger MacKenzien kanssa. Clairen kirjeiden välityksellä Briannalle alkaa selvitä vanhempiensa mystinen elämä heidän sodan runtelema rakkaustarinansa ja matkansa Pohjois-Carolinasta merille kaapparilaivojen kanssa käytyihin taisteluihin. Myös MacKenzien suvun tulevaisuus kietoutuu tiiviisti elämään ja kuolemaan siirtomaa-ajan Amerikassa.

Luiden kaiussa Diana Gabaldon yhdistää tuttuun tapaansa villiä mielikuvituksen lentoa, asiantuntevaa historiallista näkemystä ja kutkuttavia seikkailuja lopputuloksena on herkullinen lukunautinto.
Laji Kaunokirjallisuus
Formaatit Kirja
EAN 9789512404438
Julkaisija Gummerus
Sidottu Nidottu, pehmeäkantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789512404438
Opetusmateriaali 0
Koko 1189
Kirjailija Diana Gabaldon
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja