Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Voimadraamaa (+Harjoituspussi-vihkonen ja kortit)

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Voimadraamaa (+Harjoituspussi-vihkonen ja kortit)

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Eeva Saha

63 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    13-27 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Teatteri
  • Kirja
  • Muu
  • Finnish
  • Eeva Saha
Voimadraama on tarkoitettu käytännön työvälineeksi ohjaajalle, joka haluaa hyödyntää draaman voimauttavia ja kuntouttavia elementtejä omassa työssään.

Kirjassa annetaan perustietoa voimauttavan draaman ohjaamisesta ja käytännön vinkkejä painottuen erityistä tukea tarvitsevien osallistujien tukemisesta työskentelyn aikana.

Kirjan 8 valmista, erilaisille ryhmille sovellettavissa olevaa draamakokonaisuutta, käsittelevät monikulttuurisuutta, pelkoja, toden ja epätoden rajaa, itsetuntoa, erityistä tukea tarvitsevan lapsen sisaruksena olemisen ristiriitoja, syömishäiriöstä toipumista, koulukiusaamista ja masentuneen nuoren tukemista. Kaksi draamakokonaisuutta on suunniteltu aikuisryhmille esimerkiksi sosiaalialan oppilaitoksissa käytettäviksi, yhdessä draamakokonaisuudessa opastetaan draamatyöskentelyn strukturoimiseen kuvien avulla.

Eeva Saha on draamaohjaaja ja laaja-alainen erityisopettaja. Hän on myös erityistä tukea tarvitsevan isosisko ja kahden lapsen äiti. Voimadraama on syntynyt kymmenen vuoden muistiinpanoista lastentarhasta erityisoppilaitokseen.

Sisältää erillisen Harjoituspussi-vihkosen + kortit
Laji:
Teatteri
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789526799537
Julkaisija:
Draamatyö
Sidottu:
Muu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789526799537
Opetusmateriaali:
0
Koko:
119
Kirjailija:
Eeva Saha

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.