Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Työnantajan työsuojeluvastuu

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Työnantajan työsuojeluvastuu

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Enni Ala-Mikkula

95,20 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    8-14 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Liiketalous
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Enni Ala-Mikkula
Teoksessa vastataan työnantajan työsuojeluvastuun laajuutta, rajoittumista ja kohdentumista koskeviin kysymyksiin sekä selvitetään vastuun laiminlyöntien seuraamuksia. Keskiössä ovat erityisesti työturvallisuuslaissa säädetyt työnantajan yleinen huolehtimisvelvoite, vaarojen selvitys- ja arviointivelvollisuus sekä opetus- ja ohjausvelvollisuus.

Kirjassa hyödynnetään erittäin laajasti hovioikeusratkaisuja sekä runsaasti myös muuta oikeuskäytäntöä. Teos on suunnattu erilaisissa työoikeuden ja työelämän asiantuntijatehtävissä toimiville, työturvallisuuslakia työssään soveltaville henkilöille.
Laji:
Liiketalous
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789521441318
Julkaisija:
Alma Talent
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789521441318
Opetusmateriaali:
0
Koko:
384
Kirjailija:
Enni Ala-Mikkula

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.