Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Näyttelijä Paavo Jännes

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Näyttelijä Paavo Jännes

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Erkki Jännes

50,90 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    6-14 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Taide
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Erkki Jännes
Paavo Jännes (1892-1970) syntyi Genetzien kulttuurisukuun. Teatteriharrastus kyti nuorukaisessa vahvana kouluajoista asti. Tultuaan ylioppilaaksi hän kävi Kansallisteatterin oppilaskoulun. Lahjakkaan näyttelijän karriääri muodostui komeaksi. Hän loisti päärooleissa niin komedioissa kuin vakavissa näytelmissä niin teatterissa kuin elokuvassa. Hän viihtyi osissa, joissa liikutaan herkästi itkun ja naurun rajamailla.

Paavo Jänneksen taiteessa yhdistyivät harmonisella tavalla äly, sydän ja kulttuuri. Herkässä taiteilijassa ei ollut keinotekoisuutta, eikä yleisön kosiskelua. Hänen näyttelemisestään voi todeta, että suuri taide on yksinkertaista. Paavon olemuksen rauhallisuus, ystävällisyys ja vaatimattomuus muodostivat hänen lapsilleen oivan mallin ihmisenä olemisesta. Positiiviset luonteenpiirteet kompensoivat boheemin isän joskus holtitonta rahankäyttöä ja taiteilijaelämää kapakoissa.

Kirja on huumorilla ja lämmöllä kirjoitettu elämäkerta värikkään teatterimiehen urasta ja elämästä. Se sisältää herkullisia kuvauksia perheestä, ystävistä ja näyttelijäkollegoista. Siinä kerrotaan myös Paavon lapsuudesta ja purjehduksista, Jänneksen perheen kesien vietosta Längelmävedellä ja elämästä Lallukan taiteilijakodissa. Hauskan seuramiehen parhaat jutut ja kaskutkin on tallennettu kirjaan.
Laji:
Taide
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789529373574
Julkaisija:
Jännes Erkki
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789529373574
Opetusmateriaali:
0
Koko:
187
Kirjailija:
Erkki Jännes

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.