Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Vastuullisen tekoälyn ohjelmointi

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Vastuullisen tekoälyn ohjelmointi

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Erkki Laitila

41,30 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    1-4 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • IT-kirjat
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Erkki Laitila
Teknistyvässä yhteiskunnassa ihmisen ja tietokoneen välinen vuorovaikutus muuttuu vaikeaksi hallita. Metatekoäly on Metayliopiston monivuotinen kartoitushanke jäsentää tekoälyn olomuodot malleiksi, ja lopulta ohjelmoitavaan muotoon Visual Prolog - tekoälykielellä. Olennaisinta on sovittaa ihmisen kognitio ja tietokoneen semantiikka toisiinsa, koska se vasta mahdollistaa yhdessä kehittymisen.

Kirja esittelee demoja yleisen älyn (Global brain) tasolta ekosysteemiarkkitehtuurin ja "montaitoyritysekspertin" kautta metaheuristiikan keinoihin asti, ratkaisuja muotoillen.
Ne on tarkoitettu ideoiksi kehittää yhteiskuntaa kohti tasapainotiloja. Kirjassa on noin 150 kuvaa ja kaaviota ideointia tukemaan sekä lukuisia algoritmeja.

Tulevaisuudessa tekoälyn algoritmeja aletaan hyödyntämään yhteiskuntatasollakin, rajattomasti ja avoimesti. Vastuullinen tekoäly (Responsible AI) on kartoitus, mitä tämä teknologia silloin parhaimmillaan voi saavuttaa.

Julkaisusarja jatkuu Metatieteen kirjalla, joka sovittaa tieteen, tutkimuksen ja oppimisen merkitykset systeemiseen tekoälyn muotoon.
Laji:
IT-kirjat
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789526914329
Julkaisija:
Metayliopisto
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789526914329
Opetusmateriaali:
0
Koko:
152
Kirjailija:
Erkki Laitila

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>