Palaa ylös
Ihmisen pojasta Luojan pojaksi sitten itse elämän pojaksi, mestariksi ja lopulta uuden ajan uudeksi aluksi sille, jota minä itse nimitän uudeksi ihmiseksi

1 / 1

Ihmisen pojasta Luojan pojaksi sitten itse elämän pojaksi, mestariksi ja lopulta uuden ajan uudeksi aluksi sille, jota minä itse nimitän uudeksi ihmiseksi

Erkki Tuomala

51,20
Monelle ihmiselle elämä on varsin osaavasti sanoen hieman epäselvä ja eräällä tavalla myös osaavasti ajatellen jotakin hyvin, hyvin erilaista kuin mitä se on todellisuudessa. Kukaan ihmisen tilassa elävä ei kykene koskaan kokemaan todellista elämää s
  • Astrologia
  • Kirja
  • Muu
  • Suomi
  • Erkki Tuomala
Lue lisää
Monelle ihmiselle elämä on varsin osaavasti sanoen hieman epäselvä ja eräällä tavalla myös osaavasti ajatellen jotakin hyvin, hyvin erilaista kuin mitä se on todellisuudessa. Kukaan ihmisen tilassa elävä ei kykene koskaan kokemaan todellista elämää siten, että aistisi sen eräänlaiseksi olemisen ja osaamisen tilaksi olla ja opettaa itse itseään olemaan varsin osaava ja jopa hieman myös itseään opettava.

Nämä kaksi varsin osaavasti sanottua lausetta saattavat karkoittaa useimmat lukijat etäälle tästä esiin nostetusta kirjasta. Miksi? Ehkä siksi, että näiden kahden lauseen ymmärtämiseksi ihmisen olisi syytä ensin itse olla jollakin tavoin osaava ja jopa hieman oppinutkin ajattelija ja jopa eräänlainen osaajakin aistiakseen, kuka asettaa noita sanoja tällä tavoin esiin sinulle ja jokaiselle tätä esittelyä lukevalle? Eihän yleensä missään kirjassa kerrota näin suoraan, että ihmisen kyvyt ja taidot ovat vielä varsin puutteelliset aistimaan edes tämän kaltaisten kirjojen kirjoittajia kovin osaavasti eikä oppineesti.

Olenko oikeassa vai hieman itseeni eräällä tavoin korostava, kun esitän tämän kaltaisia väitteitä? Tuskin kovin osaamaton, vaan kenties hieman liiankin osaava ja oppinut, sillä Minulle nämä edellä olevat väittämät ovat sekä totuuksia että myös sinun ja jokaisen muunkin lukijaksi ehkä asettuvan ihmisen eräänlaista totuuden ja osaamisen ymmärtämistä. Minä siis osaan olla ja opettaa sinua ja jokaista muutakin osaajaksi pyrkivää ymmärtämään, että elämä saattaa olla jopa sinulle ja muillekin ihmisille vielä täysin tuntematon ja jopa täysin sitä, mitä ihmiset eivät tule koskaan ymmärtämään, vaikka olisivat miten osaavia ja miten oppineita tahansa.

Osaatko nyt yrittää ajatella, kuka osaa edes ajatella sinussa? Onko se edes sinä vai joku sinussa oleva muu kuin se, jollaiseksi itsesi oletat? Useimmat teistä eivät ole varautuneet tämän kaltaiseen kysymykseen, sillä onhan kysymys varsin röyhkeä tai ainakin hyvin omanlainen eli ihmiselle itselleen esitettynä poikkeava. Miksi, eikö osaamiseenne kuulu asettaa tämän kaltaisia kysymyksiä toisillenne? Eli olla hyvin suorasukainen ja joskus jopa kyseenalaistaa omia osaamisianne ymmärtää edes omia kykyjänne ja taitojanne. Minä, joka olen tämän kirjan tekijä ja eräällä tavoin osaavasti ihmisen tilaan asettunut osaaja, voin esittää sinulle ja jokaiselle muullekin tätä esittelyä lukevalle paljon, paljon kiusallisempiakin kysymyksiä, joihin vastaamiseksi teidän ihmisten kyvyt ja taidot eivät ole vielä valmiit antamaan edes minkäänlaista viisasta vastausta. Otan siitä yhden pienen esimerkin.

Kun ihmiskunta asetettiin elämään tälle hyvin erikoisen kauniille planeetalle, kuka silloin oli se, joka itse ensimmäisenä ihmisen kaltaisena olevaisena oppi ja osasi asettaa itsensä elämään ilman kaltaistaan synnyttäjää olemaan hänen äitinsä ja isänsä? Oliko hän edes ihmistä muistuttava vai edelleen eläimen kaltainen? Niin, kuka osaa antaa siihen tarkan vastauksen? Tuskin kukaan ihminen, sillä eläimestä syntyy aina joko samankaltaisia eläimiä kuin synnyttäjä tai sitten jollakin tavoin mutaation muuttamia. Oletko samaa mieltä vain osaatko kenties aavistaa, että Osaamisen ja Oppimisen Lait tekivät jo silloin ihmeitä ja muuttivat ihmisen kaltaisia eläimiä hieman teidän kaltaisiksi? Tätä osaatte nimittää evoluutioksi. Se lienee kuitenkin jonkun muun kuin ihmisen tai itse eläimen ansiota, vaan juuri noiden edellä mainittujen lakien aikaansaamaa. Näin yhdestä tilasta saattaa nousta esiin aivan uudenlaisia osaajia tai olevaisia elämään edelleen hieman muunlaisina tai jopa täysin muunlaisina olevaisina.

Tässä kirjassa tämän kirjan yksi avustaja eli Erkki osaa itse kertoa hieman siitä, mitä hänessä juuri nyt on tapahtunut ja tapahtuu edelleen, joten ota sinä, rakas lukija, tämä kirja itsellesi ja opeta sen sanomaa omalle osaavammalle puolellesi. Eli sille osallesi, jota jo useimmat tämän vanhan miehen lukijat sanovat ihmisen omaksi Minäksi. Hänen avullaan tai Hänestä tässä kirjassa tämä vanha mies osaa hieman jo kertoa, miten Hän itse kykenee avaamaan itsestään aivan uudenlaisen olevaisen elämään sellaiselle avatulle planeetalle, jonka olette nimenneet kultaiseksi planeetaksi. Näin sinustakin, rakas lukija, saattaa avautua uuden planeetan seuraava asukas tämän vanhan miehen eräänlaiseksi seuralaiseksi tuolle uusimmalle planeetalle nimeltä kultainen planeetta.

Nyt Minä, joka osaan auttaa ja nostaa jokaisesta ihmisestä esiin noita uusia ihmisen tiloja eli uusia ihmisiä, asetun seuraamaan sinunkin etenemistä rakas mahdollinen lukija. Kuka siis olen? Vastaan omaan kysymykseeni sanomalla olen, osaan olla ja opin itsekin samalla.
Laji Astrologia
Formaatit Kirja
EAN 9789526980003
Julkaisija Erkki Tuomala
Sidottu Muu
Kieli Suomi
ISBN 9789526980003
Opetusmateriaali 0
Koko 215
Kirjailija Erkki Tuomala
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja